Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Юридичний супровід бізнесу: розкіш чи необхідність?

Автор: Таня
27.03.2020 16:26

 
 
Принципи підприємництва повинні відповідати законодавству тієї країни, на території якої здійснюються бізнес-процеси. Україна не стала в цьому плані винятком: незалежно від того, запускаєте ви свій проект по скупці антикваріату, золотих або срібних монет тільки зараз або є досвідченим підприємцем у сфері будівництва, ресторанного бізнесу, юридичні консультації зайвими не будуть.
 
Українське законодавство не можна назвати статичної величиною - воно регулярно змінюється, доповнюється, вдосконалюється. І ті принципи, які діяли ще вчора, сьогодні можуть виявитися неактуальними. Ігнорування питань, пов'язаних з податковим законодавством, з правовою сферою, зі способами боротьби з конкурентами, загрожує сумними наслідками: незнання законів не звільняє від відповідальності, і це означає - за будь-які помилки при веденні підприємницької діяльності ви понесете покарання. Це можуть бути штрафні санкції, обмеження за обсягами і сфері діяльності, примус до виправлення помилок і навіть заборона на ведення бізнесу - в будь-якому випадку набагато вигідніше запобігти проблемі, ніж намагатися її усунути згодом.
 

Штатний юрист чи аутсорсинг?

 
Визначившись з тим, що юридичні консультації необхідні, можна приступати до наступного етапу: підбору оптимального варіанту взаємодії з юристом. Великі компанії зазвичай створюють в штаті місце для фахівців відповідного профілю - такий підхід цілком виправданий. Але дрібні і середні фірми найчастіше воліють співпрацювати з юристами за договором аутсорсингу. На які переваги свого вибору ви можете розраховувати, вибираючи останній варіант?
 
  • Економічна вигода. Ви платите рівно за ті послуги, які отримуєте. Наприклад, на сайті https://www.justice.dp.ua/ можна замовити юридичну консультацію: фахівці компанії оцінять складність питання і зорієнтують вас щодо вартості. При цьому вам не доведеться платити заробітну плату юристу, організовувати його робоче місце, оплачувати курси підвищення кваліфікації та інше.
  • Зручний формат роботи. Ви можете запросити юриста в свій офіс, щоб він ознайомився з необхідними документами, а можна налагодити віддалене співробітництво, отримуючи відповіді фахівця по електронній пошті або за допомогою месенджерів.
  • Впевненість. Ви забудете про такі проблеми, як юрист у відпустці або хворий фахівець. Навіть якщо співробітник, віддалено працює з вашою фірмою, захворіє, вам буде запропонована рівнозначна заміна - все питання в будь-якому випадку будуть вирішуватися в стандартному режимі.
 
Не настільки важливо, чим саме ви займаєтеся, чи створили фірму по скупці золотих монет та антикваріату або вирішили розвиватися в сфері громадського харчування, звернення у спеціалізовану компанію стане відмінним рішенням. 
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99