Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Переваги терміналів самообслуговування

Автор: Таня
27.03.2020 16:07

 
Термінал, на відміну від касирів та продавців може працювати без змін і цілодобово. Він не потребує оплати понаднормових, додаткової мотивації і не зажадає відпускних. Замовник може не турбуватися про якість клієнтського обслуговування - термінал самообслуговування завжди каже правду клієнту і не буде грубіянити. Додаткова перевага - відсутність черг. Встановіть апарати залежно від потоку купівельної спроможності на вашій торговій точці.
 
Термінал самообслуговування, який можна замовити на сайті www.mirbeznala.ru, дає суттєву економію при нарахуванні заробітної плати. Заробітний фонд працівника надає досить велике навантаження на операційний бюджет - податок на дохід і соціальні виплати. Апарат знизить залежність від людського чинника в роздрібному обслуговуванні.
 

Простота використання

 
Інтерфейс пристрою зрозумілий і зручний у використанні. Клієнт, без проблем може активувати послугу і виконати будь-яку операцію. Все розроблено на високому технологічному рівні, зрозуміло і інтуїтивно для користувача будь-якого віку.
 

Де можна використовувати термінал обслуговування?

 
Термінал успішно замінить людини практично в будь-якій галузі роздрібної торгівлі:
 
  • Пункти самообслуговування в готелях і ресторанах;
  • Стаціонарна торгівля;
  • Аптеки та медичні установи - замовлення і торгівля препаратів;
  • Пункти банківського самообслуговування.
 

Які можливості надає термінал самообслуговування?

 
Клієнт, при активації послуги терміналу, може отримати наступний набір опцій:
 
  • Резервування черзі до каси або до оператора;
  • Можливість роздруківки документа;
  • Активація будь-якої послуги в автономному режимі (попереднє замовлення та отримання послуги або обраного товару);
  • Проведення репрезентативних опитувань послуг компанії.
 

Додаткові переваги

 
Термінал можна ефективно використовувати для забезпечення крос-продажів. На центральній консолі можна демонструвати рекламу партнерів або просувати товари або послуги. Апарат підтримує вихід в Інтернет - оновлення контенту або зміна інформації може бути виконана дистанційно, в будь-який час доби. Якщо встановлена ​​мережа терміналів - контент буде змінено одночасно незалежно від кількості підключених пристроїв.
 
Замовник самостійно розробляє і включає необхідні блоки контенту на центральній консолі терміналу.
 
Використовуйте прості і зрозумілі рішення, які помітно знизять ваші операційні витрати. Підвищать лояльність клієнтів і привернуть увагу нових покупців. Компанія touch.ua поставить термінали самообслуговування і надасть необхідну технічну підтримку при підключенні і початку роботи.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99