Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Для чого потрібні системи безпеки?

Автор: Таня
24.03.2020 16:37

 
 
Що являють собою сучасні системи безпеки, і які функції вони здатні виконувати?
 
Залежно від типу встановленого обладнання, система може проводити наступні дії:
 
  • Моніторинг периметра, приховане спостереження за приміщеннями.
  • Попередження про загрозу загоряння.
  • Виявлення незаконного проникнення на об'єкт.
  • При інтеграції в СКУД - відстеження переміщення співробітників і відвідувачів в межах комплексу.
 
У всіх великих містах країни встановлюються досить складні системи безпеки. Слід враховувати, що довіряти установку апаратури можна тільки професіоналам. Тому радимо перейти за даним посиланням kratos-systems.com/dlya-biznesa вже зараз. Некоректний монтаж елементів системи призведе до зниження рівня безпеки.
 

Типи датчиків

 
Проектування систем безпеки завжди починається з визначення спектра завдань, які має вирішувати обладнання. Зазвичай це відеоспостереження, оповіщення про злом і пожежна тривога. Фахівці, які надають послуги з установки компонентів системи безпеки, використовують кілька типів датчиків для вирішення цих завдань:
 
1. Пасивний інфрачервоний сенсор руху. Цей датчик оптимально підходить для охорони житлових приміщень, оскільки він здатний розрізняти людини і домашніх тварин. Прилад реагує на теплове інфрачервоне випромінювання, що виходить від тіла потенційного зловмисника.
 
2. Радіохвильової датчик. Робота цього сенсора заснована на ефекті Доплера, він здатний вловлювати будь-який рух. Датчик можна використовувати в офісних кабінетах, а також в технологічних приміщеннях з високою температурою. Фахівці, які надають послуги системи безпеки, рекомендують використовувати радіохвильової датчик в парі з іншими сенсорами.
 
3. Датчик розбитого скла. Монтаж системи безпеки практично ніколи не обходиться без установки цього сенсора. Прилад може реагувати на звук розбитого скла різного типу (армованих, звичайних, в ПВХ рами). При наявності сенсора може знадобитися обслуговування систем безпеки з метою корегування для захисту від помилкових спрацьовувань.
 
4. Протипожежні сповіщувачі. Датчики цієї групи за принципом дії поділяються на кілька категорій. Оптичні сенсори здатні виявляти наявність диму в приміщенні, а теплові сповіщувачі реагують на різке підвищення температури. Існують датчики, що виявляють наявність відкритого полум'я.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99