Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


У чому переваги онлайн кредитів?

Автор: Таня
20.03.2020 15:15

 
 
Мікропозики через інтернет - це сучасний спосіб зайняти гроші дистанційно, не витрачаючи зайвого часу на транспорт і черги, і який доступний 24 години на добу.
 

Кредити онлайн в Україні: як вибрати кредитну пропозицію?

 
Марно міркувати, який спосіб отримання моментального кредиту краще - онлайн або готівкою, так як свої особливості, плюси і мінуси є у кожного з них. За кількістю заявок інтернет позики лідирують, але і кредити готівкою ніколи не втратять своєї значущості - хоча б тому, що сучасна економіка міцно зав'язана на кеші.
 

Переваги отримання кредиту в інтернеті

 
Безготівкові розрахунки стають все більш звичними і доступними, навіть невеликі ринки і кіоски вже обладнані терміналами, українці платять картками в метро і в таксі, а якщо немає терміналу, то просто перекидають гроші з карти на карту один одному. Тому більшість людей вважають за краще брати кредити в інтернеті, адже у цього способу безліч позитивних рис:
 
  • Позичальник не прив'язаний до географії, він може перебувати в будь-якому місті України чи навіть в будь-якій країні. Тому мікропозики онлайн затребувані серед мандрівників і туристів.
  • Позичальнику не доводиться виходити з дому, більш того - можна і з ліжка не вилазити. Якщо, звичайно, він вже є зареєстрованим клієнтом МФО, в іншому випадку для реєстрації треба буде трохи привести себе в порядок, адже потрібно зробити фотографію з паспортом.
  • Корисне нововведення - цілодобовий режим перерахування коштів позичальникові - взяти онлайн кредит на товары можна навіть посеред ночі.
  • Кредитні платформи працюють без вихідних, працюють в свята - навіть о першій годині ночі 1 січня.
  • Отримати гроші на карту можна сидячи в машині, загоряючи на пляжі, вечеряючи в ресторані або на касі магазину одягу. Для зареєстрованих користувачів процедура займає хвилин 5-10 - скільки буде потрібно для того, щоб ввести логін і пароль, увійти в свій Особистий Кабінет і відправити заявку. Сучасні системи обробляють запити дуже швидко.
 

Складнощі, які можуть виникнути при оформленні онлайн кредиту

 
Люди часто плутають цілодобову подачу заявок на кредит онлайн з цілодобовою видачею грошей. Але це різні речі. Просто сайти в інтернеті працюють 24 години на добу, через що клієнт МФО може в будь-якому момент зайти на сайт і залишити заявку. Але більшість кредитних компаній вивчати її будуть тільки вранці.
 
Треба перевіряти, як мікрофінансових компанія видає перший швидкий кредит - в інтернеті або тільки через відділення.
 
Якщо заявник допустив помилки в написанні своїх особистих даних, переплутав місцями цифри, помилився в одній букві в ПІБ, програма, яка обробляє дані, відфільтрує заявку, як непридатну, так як не зможе встановити особу позичальника. А наступну заявку на кредит після відмови дозволяється надсилати тільки через місяць.
 
Заповнюючи реєстраційну анкету, клієнт повинен написати номер свого особистого банківської картки, вона обов'язково повинна бути оформлена особисто на позичальника. Інакше його можуть запідозрити в шахрайстві - в тому, що він намагається отримати кредит на іншу людину без його згоди.
 

Як погашати кредити в інтернеті?

 
Клієнтам є 3 зручних способу погашення кредиту, не виходячи з дому:
 
  • На сайті МФО через особистий кабінет, або на сторінці, де досить ввести номер договору і сплатити борг. Основний плюс цього способу в тому, що він миттєвий, і клієнт своїми очима бачить, що мікрокредит погашений і боргів немає.
  • Через сервіс Приват24.
  • За допомогою банківських реквізитів, якщо у клієнта карта іншого банку. Але цей спосіб не гарантує моментальне надходження грошей на рахунок кредитної компанії, тому варто зателефонувати і переконатися, що кошти отримані і борг закритий, щоб не нарахували пеню за запізнення платежу.
 
Також оплату кредитів беруть у відділеннях кредитної компанії, у відділеннях українських банків (ще один не найшвидший спосіб, який не рекомендується вибирати, якщо до терміну погашення експрес кредиту залишилося менше 3 днів). Також оплату виробляють через термінали самообслуговування, вони працюють цілодобово, але з людини, який переводить гроші, можуть взяти невелику комісію за транзакцію.
 
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99