Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати шпалери Rasch?

Автор: Таня
29.02.2020 14:16

 
Компанія Rasch - це німецький виробник шпалер, історія якого почалася ще в 1861 році. Тоді засновники компанії, Йоганн Генріх Люке і Герман Вільгельм Готфрід Раш, друкували свою продукцію вручну. Однак пройшли роки, потужності підприємства розширилися, виробництво автоматизували і шпалери Rasch стали відомі по всьому світу. З компанією почали співпрацювати різні імениті дизайнери і художники. Одні з найвідоміших - художники Сальвадор Далі і Бернард Шульце, художник і дизайнер Арнольд Боде. За участю людей мистецтва розроблялися колекції шпалер Rasch. У 1960-1980-ті роки підприємство почало випускати текстильні, паперові, вінілові, структурні і рельєфні шпалери. Зараз Rasch випускає близько 6 тисяч шпалер різних кольорів і матеріалів.
 

Якими бувають шпалери Rasch?

 
Зараз  обои Rasch поділено на три сегменти:
 
  • Rasch Style;
  • Rasch Taste;
  • Rasch 1861.
 
Rasch Style - це лінійка незвичайних вишуканих шпалер для людей з індивідуалістичними поглядами.
 
Rasch Taste - це шпалери для тих, хто стежить за модою. У них вміло поєднуються різні сучасні тренди.
 
Rasch 1861 - це унікальні шпалери мануфактурного характеру, виконані з дорогих і високоякісних матеріалів. Шпалери сегмента Rasch 1861 неможливо знайти в звичайних магазинах, хіба що в дизайнерських шоурумах. Як кажуть знавці, це навіть твір мистецтва, а не просто шпалери.

Переваги шпалер Rasch

Ті, хто вже давно знайомі з продукцією компанії Rasch, завжди добре відгукуються про якість продукції. Для цього є кілька причин:
 
  • Ціна=якість. Шпалери Rasch - це товар преміум-класу. Ціна тут прямо пропорційна якості. На таких шпалерах не залишаться вм'ятини, подряпини, інші механічні пошкодження. До того ж, вони не вицвітають. Виробник дає відповідну гарантію терміном на 5 років.
  • Матеріал. Шпалери доступні в самих різних варіаціях. Rasch пропонує шпалери з будь-яких матеріалів: з вставками з текстилю, флізелінові, паперові, гладкі, рельєфні, під фарбування.
  • Екологічність. Виробник використовує тільки екологічно чисті матеріали. Вся продукція має європейські сертифікати якості.
  • Дизайн. Кожна людина зможе вибрати собі шпалери серед різноманіття продукції Rasch. Компанія випускає монохромні шпалери, з малюнком, з абстракціями і з різними фігурами. Колірна гамма варіюється від спокійних відтінків до яскравих, від світлих до темних.

Під який інтер'єр підходять шпалери Rasch?

Шпалери компанії Rasch можна підібрати в будь-яку кімнату. Перш за все, слід звернути на колірну гаму приміщення і матеріал.
 
Так, наприклад, для дитячої кімнати слід вибирати паперові або бамбукові шпалери. У разі чого, деякі бамбукові шпалери навіть можна буде відмити від олівця або ручки. Забарвлення в дитячій повинна бути спокійною, можливо, нюдовой.
 
У спальні можна поклеїти шовкові шпалери. Вони створять спокійну інтимну атмосферу в кімнаті. Якщо вам не подобається шовк, можете звернути увагу на текстильні, флізелінові або вінілові шпалери нюдових відтінків. Однак потрібно зазначити, що текстильні шпалери з натуральних матеріалів вимагає граничної обережності. При поклейке таких шпалер слід уникати попадання клею на їх зовнішню сторону.
 
Для передпокою і вітальні найчастіше вибирають паперові або вінілові шпалери. Другі мають особливо підвищеною стійкістю до забруднень.
 
Однак перед тим, як купувати шпалери Rasch, спочатку радимо визначитися з власними уподобаннями. Подивіться, які відтінки переважають в інтер'єрі вашого житла, які кольорові акценти вже розставлені. Виходячи з цього, вже вибирайте шпалери потрібних вам квітів.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99