Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як правильно вибрати чоловіче взуття?

Автор: Таня
26.02.2020 22:33

 
 
 
Хороше якісне взуття є одним з пріоритетних пунктів в гардеробі чоловіка і служить запорукою стильного іміджу. Правильно підібрані черевики здатні гармонійно доповнити і завершити образ.
 
Сьогодні на ринку представлений широкий асортимент моделей, тому вибір став досить складним. У цій статті ми розповімо, як вибрати пару, яка буде не тільки відмінно виглядати, але носитися і зберігати свій зовнішній вигляд довгі роки.
 

Основні критерії вибору чоловічого взуття. Практична порада для чоловіків

 
Перед покупкою потрібно чітко визначитися з моделлю. Вона повинна купуватися під сезон (зимові, літні, демісезонні), а також підходити під ваш стиль. Наприклад, якщо у вас діловий образ, віддайте перевагу класиці.
 
Ще один головний критерій вибору - колір. Його вибирають під колірну гамму одяг, яка переважає в гардеробі. Традиційними класичними відтінками вважаються чорний, коричневий і світлі відтінки на літо.
 
При виборі чоловічого взуття особливо потрібно приділити увагу вибору відповідного розміру і зручності колодки. Купуючи взуття потрібно поміряти обидва черевики, походити в них в магазині. Прийшовши додому, також потрібно надіти куплену пару взуття і походити кілька годин для того щоб переконатися, що нічого не натирає і не тисне. Якщо вам не комфортно, то ви завжди можете здати або обміняти взуття, куплену в спеціалізованому фірмовому магазині.
 
Якщо ви робите покупку в інтернет-магазині, то вам потрібно виміряти довжину і повноту ступні.
 
Для додаткової зручності можна купити додаткову устілку, яка анатомічно буде повторювати форму ступні і амортизувати при ходьбі.
 
Рекомендуємо звертатися у спеціалізовані магазини, де продається мужская обувь оптом за приємними цінами. Якість брендових товарів завжди підтверджено різними сертифікатами. Також, про гарну марку завжди можна знайти багато позитивних відгуків в інтернеті.
 
Якісні чоловічі черевики - гарантія довгого терміну служби, зручність і комфорт в носінні, естетичний зовнішній вигляд. Якщо це саме те, що ви чекаєте від взуття, тоді при покупці потрібно звернути увагу на наступні моменти:
 
1. Матеріал. Віддайте перевагу натуральній шкірі або замші. При цьому, дивіться, щоб не було заломів і тріщин. Колір повинен бути рівномірним. Внутрішнє оздоблення теж повинна бути натуральною.
2. Деталі. Всі шви і строчки повинні бути рівними, акуратними. Стежки повинні йти безперервно і не утворювати заломів.
3. Підошва. Повинна бути легкою, еластичною і міцною. За всіма цими параметрами підходить ТЕП-підошва. Термоеластопластів - одне з нових рішень у взуттєвому виробництві. Даний матеріал стійкий до зношування, створює потрібну амортизацію і показує відмінні характеристики і влітку, і взимку.
4. Запах. Не припустимо, якщо черевики пахнуть клеєм або розчинником.
5. Ціна. Хороша шкіряне чоловіче взуття не може коштувати дешево. При цьому, цінник не повинен бути надто завищений. Якість має відповідати ціні. 
 

Як не помилитися з розміром при виборі взуття для чоловіків?

 
Сьогодні практично всі покупки відбуваються через інтернет. Це економить час і надає більше асортименту. Але при виборі взуття, постає питання, а як замовити пару, щоб вона підійшла за розміром. Щоб не оформляти повернення, рекомендуємо вам скористатися нашими порадами.
 
Основний параметр, який вам потрібно знати - це довжина стопи. Для цього візьміть аркуш паперу і встаньте на нього обома ногами. Відстань від великого пальця до краю п'яти - це і буде довжина стопи. При цьому, значення на правій і лівій ступні можуть відрізнятися. За основу беріть те, що більше.
 
Отримати консультацію по розмірному ряду ви завжди зможете у співробітників магазину. Ви назвете їм довжину, а вони підкажуть, який розмір вам потрібно замовити. Адже у кожного бренду, однаковий розмір може трохи відрізнятися в довжині.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99