Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Чому варто дарувати книги?

Автор: Таня
25.02.2020 23:53

Перед різними святами кожен вирішує важливі завдання - що подарувати рідним, друзям, коханим людям або колегам на роботі. Мабуть, найскладніше підібрати презент для дітей. Хоча в магазинах є велика кількість іграшок, конструкторів і розвиваючих ігор, але і догодити малюкам не дуже легко. Ніколи не втратить свою актуальність такий подарунок як книга.
 
У спеціалізованих магазинах вам запропонують різноманітні друковані видання, які відрізняються своїм змістом, оформленням, дизайном і функціями.
 
Чому варто дарувати книги?
 
  • Книга здатна вражати людини не тільки своїм змістом, а й розмірами. У магазинах можна придбати мініатюрний варіант книги, яку можна носити з собою в кишені. Або подарункове видання - яке займає площу половини столу. Така книга вразить не тільки дітей, а й дорослих. Як правило, подарункові видання також мають відповідне оформлення, що привертає увагу.
  • Якщо ви хочете звернути подарунок в красиву папір, тоді точно купуйте книгу. Вона ідеально для цього підходить.
  • Книга - це той подарунок, яким можна зробити приємний сюрприз. Подаруйте дитині видання, про який він давно мріяв, і здивуєте його.
  • Книга - це подарунок не на один раз. Ви можете прочитати її повторно, просто переглядати ілюстрації, виписувати або позначати цікаві цитати тощо.
  • Хоча книга більше не дуже дешеві, але вони обійдуться дешевше, ніж інші подарунки. Звичайно, не варто економити гроші на подарункових виданнях. Якісно виготовлена ​​книга, що має щільну обкладинку і добре прошиті сторінки, буде служити вам багато років.
  • Насправді книгу можна придбати здесь для будь-якої людини. Головне - знати, чим він цікавиться. Якщо мова йде про дітей, то запитайте про улюблених казкових героїв. До речі, серед дітей дуже популярні енциклопедії, адже вони мають великий обсяг і багато ілюстрацій.
  • Дарувати книгу - завжди буде модно. Це подарунок, який ніколи не втратить своєї актуальності і важливості. Він підійде майже до будь-якого свята.
  • Книга - це річ, яку можна взяти в подорож, на прогулянку або на дачу. Читати на природі ще приємніше. 
  • Книга може перенести дитину в країну мрій. Головне - вибрати гарну казку або розповідь.
  • Разом з тим, книга допомагає дитині не тільки розважатися, але і вивчати щось нове.
  • Якщо ви шукаєте особливий подарунок, то їм також може стати книга, але не зі звичайного книжкового магазину. Шукайте ексклюзивні видання і дивуйте своїх рідних.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99