Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Чому варто звертатися в агентство нерухомості?

Автор: Таня
23.02.2020 15:16

 

На сьогоднішній день угоди з продажу, купівлі та оренди житла досить поширені. Однак вони й одні з найскладніших. Будь-які операції з майном передбачають наявність ризику. Намагаючись заощадити гроші, люди самі вирішують житлові питання і нерідко потрапляють до рук шахраїв. Щоб уникнути грошових втрат і втрати нерухомості варто звернутися до фахівців.
 
Агентства нерухомості з хорошою репутацією серйозно підходять до угод. Вони в максимально короткі терміни вирішують питання купівлі-продажу житла. Підбирають клієнту найбільш підходящі варіанти нерухомості. Професіонали знають всі юридичні тонкощі і вирішують всі питання з документами.
 
Багато клієнтів не хочуть вдаватися до допомоги агентів, так як вважають, що їм потрібно платити високу комісію. Однак переваг, якими володіють услуги агентства недвижимости багато:
 
  • Безпечна угода. Ріелтори ретельно перевіряють всі документи перед угодою щодо купівлі/продажу/оренди нерухомості. Вони вивчають всі правовстановлюючі на об'єкт, в разі відсутності необхідних паперів, в найкоротші терміни допоможуть їх зібрати. Ризики продавця/покупці/орендаря зводяться до мінімуму. Ріелтори супроводжують операцію від початку і до кінця, до моменту реєстрації права власності на нового покупця.
  • Організовують все перегляди житла. Покупцеві і продавцеві не потрібно телефонувати між собою і домовлятися про зустріч. Все зроблять агенти. Вони ведуть всі переговори і заздалегідь розуміють, чи підходить об'єкт клієнту і чи варто домовлятися про перегляд.
  • Вигідне страхування. Ріелтори співпрацюють зі страховими компаніями і можуть порекомендувати вигідні варіанти. Роз'яснюють, в яких випадках обов'язково потрібна страховка, а в яких вона оформляється за бажанням.
  • Великий вибір квартир. Агентства нерухомості напрацьовують свою клієнтську базу, тому звернувшись до ріелтору, останній з заявленим параметрам може відразу підібрати підходящу нерухомість. Також може порекомендувати об'єкти, допомогти визначитися з ціною і параметрами бажаної покупки.
  • Допомога в оформленні іпотеки. Агенти проводять операції і з використанням кредитних коштів. Вони можуть порадити банк і запропонувати вигідну іпотечну програму, і допомогти в оформленні кредиту.

Кваліфіковані фахівці здатні підібрати кращий варіант з усіх наявних. Допомогти на всіх стадіях купівлі-продажу нерухомості. Прийняти допомогу агентства - значить зняти з себе частину проблем.

 Головне завдання покупця отсмотреть ті варіанти квартир, які заздалегідь підібрав агент, і вибрати потрібний. Решту зробить ріелтор.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99