Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати жалюзі: види, переваги та характеристики

Автор: Таня
20.02.2020 21:44

Час використання жалюзі лише для облаштування офісних вікон давно минуло. Виробники випускають безліч моделей для установки в будинках, квартирах. Вони відрізняються компактністю, добре захищають від сонячного світла, можуть стати одним з привабливих елементів декору.
 
Опитування показують, що 75% українців використовують різні види жалюзі для закривання вікон. Тільки чверть респондентів віддає перевагу застарілим текстильним штор. Така статистика пояснюється необхідністю грамотної організації простору, оформлення інтер'єру в певному стилі.
 

 Різновиди і особливості жалюзі для дому

 
Основна класифікація передбачає виділення вертикальних, горизонтальних жалюзі. Окремими різновидами таких систем часто називають римські, рулонні штори, тканинні ролети. 
 
З урахуванням використаного матеріалу жалюзі підрозділяють на кілька груп:
 
  • Пластикові - будь-який колір, стійкість до вологи і випромінювання, простота догляду, низька ціна.
  • Дерев'яні - екологічність, природний візерунок, довговічність, постійна форма.
  • Тканинні - зазвичай використовують жаккард, поліестер або бавовна з захисним просоченням.
  • Металеві - мала вага, стійкість до зовнішніх впливів, світлові ефекти.
  • Бамбукові - легкі і компактні конструкції, розраховані на невеликі вікна.
 
Для дому зазвичай вибирають на сайті https://kolorit.kiev.ua тканинні, дерев'яні або бамбукові жалюзі. Останні не слід купувати для великих віконних прорізів, оскільки вони можуть деформуватися. Пластикові конструкції частіше використовують в офісах, оскільки вони відрізняються лаконічністю, простотою обслуговування і дешевизною. Металеві ламелі сильно гримлять, тому їх зазвичай монтують в виробничих приміщеннях.
 

Переваги жалюзі та особливості їх замовлення

 
Горизонтальні конструкції добре підходять для використання на вікнах будь-якої кімнати стандартного будинку або квартири. Вертикальні аналоги частіше встановлюють в офісах і школах. Незалежно від виду вони мають ряд переваг:
 
  • малу вагу і компактність для економії простору;
  • простота управління і практичність за рахунок швидкого чищення;
  • регульованість - можливість створювати потрібний потік світла;
  • функціональність, великий вибір моделей під різними брендами.
 
За рахунок цих переваг жалюзі впевнено витісняють звичайні штори з ринку. Їх замовлення не відрізняється складністю, оскільки всі роботи по виконанню вимірів, подальшій установці можна доручити фахівцям. В результаті власник житла отримає зручну конструкцію, яка органічно впишеться в інтер'єр.

 

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99