Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Оптимальний вибір упаковки для фаст-фуду

Автор: Таня
19.02.2020 22:15

Якісна упаковка для ресторану швидкого харчування - це ознака турботи про зручність і здоров'я гостей. Сучасна упаковка для фаст фуду - це і носій реклами, і комфорт під час їжі, і можливість зберегти свіжість і привабливість страв. Підприємці сьогодні приділяють пильну увагу дизайну, формі і матеріалу при виробництві тари для їжі, від цього залежить лояльність клієнтів.
 

Яку упаковку вибрати?

 
Для гарячих страв оптимальною буде картонна коробка, яку можна замовити за даним посиланням https://box4food.ubi-pack.com.ua/, для бургера, хот-дога або картоплі фрі. Вона зберігає естетичний вигляд страви, надійно оберігає від зовнішнього впливу при транспортуванні і дозволяє протягом тривалого часу зберегти тепло. У той же час картон захищає одяг шанувальників їжі на ходу від патьоків масла і жиру, і не обпікає руки.
 

Кому підійде паперова упаковка?

 
Паперовій упаковці віддають перевагу продавці сипучих снеків і холодних страв швидкого харчування. Вона менш стійка до жиру і легко деформується, однак, такий варіант доречний, наприклад, для фасування насіння або горіхів. При цьому для гарячої їжі на винос більше підійде картон.
 

У чому переваги картону?

 
Упаковка для фаст-фуду з картону - це найбільш екологічний вид продукції. Вона не надає страві сторонніх запахів і присмаку, не дає остигати, має достатній рівень щільності, абсолютно безпечна як для людини, так і для екології.
 

Базові вимоги до упаковки фаст фуду

 
З огляду на динамічність життя шанувальників швидкого харчування, для упаковки застосовують такі вимоги:
 
  • безпека для організму людини;
  • зручність;
  • стійкість до жиру і соусів;
  • візуальна привабливість, упаковка повинна тримати форму;
  • легкість утилізації.
 
Якщо ви шукаєте, де замовити виготовлення упаковки для фаст фуду, зв'яжіться з нами. Ми підберемо для вас оптимальне рішення, виходячи з ваших побажань і особливостей продукту.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99