Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як правильно вибрати квадратну трубу?

Автор: Таня
12.02.2020 22:17

 

Більшість виробників металевого прокату мають у своєму асортименті не тільки круглі труби, але і вироби профільні - квадратного, прямокутного або навіть шестикутного перетину. Хоча ці труби не застосовують для прокладання водо- чи газових магістралей, інтерес на них незмінно залишається високим.
 
Однак, зрідка перетину з прямими кутами труба знаходить використання і в водомірних вузлах: коли потрібно створити хороший короб для захисту. Важливе значення, яким володіє залізна труба квадратна перед круглою - 4 жорсткі ребра.
 
До недавнього часу в промисловості застосовувався металевий брус того ж перетину, проте в даний час профільовані труби підтвердили власну перевагу і над ним:
  • вони легше цельнометаллического бруса (виходячи з цього, стає менше вага конструкції в загальному);
  • зручніше в перевезенні і легше в монтажі;
  • конструкція з профтруба не вимагає посиленого фундаменту;
  • вони міцніше на вигин, а це означає, вище опірність навантаженням;
  • вони виготовляються з покриттям із захисним ефектом, з цього більш стійкі до процесу корозії, що дає можливість застосовувати їх під землею і на чистому повітрі.

Якщо вас цікавлять квадратні труби, то переходим на сайт и делаем свой выбор вже зараз.

Ключові галузі використання та особливості

Труба квадратна і прямокутна використовується повсюдно, так як вони вважаються головною варіацією профтруба. Найбільш вдало застосовують подібні вироби в будівництві: для каркаса при спорудженні металевих конструкцій.
 
Прекрасно себе зарекомендували квадратні і труби з прямими кутами в процесі виготовлення зовнішньої реклами.
 
Охоче ​​використовують профільну продукцію для будівництва парканів - самих різних парканів, огорож, поручнів, для зміцнення віконних і дверних прорізів.
 
 Найбільше використання знайшла сталева труба квадратна, особливо «з кутами». Її застосовують не тільки в будівництві, але і в автомобілебудуванні, в меблевому виробництві, для виробництва деталей автомобілів і легких конструкцій несучого типу.
 
Вище ми говорили про те, що профільні вироби не застосовують при прокладанні водомірних вузлів. Цьому є вагоме пояснення:
  • не звертаючи уваги на те, що вони тримають високі навантаження, однак це тільки зовнішні навантаження. Витримувати внутрішній натиск або високий тиск всередині вони не можуть;
  • внутрішній обсяг труби сталевий менше, ніж у круглої;
  • а ось площа сталева труба квадратна має більшу, ніж кругла, виходячи з цього витрата матеріалу на її виготовлення вище, що робить її застосування не мають сенсу;
  • пристойна площа за собою тягне більш велику вагу всієї системи комунікацій;
  • комплектуючі, обладнання і все фітинги в водомірних вузлах і газопроводах випускаються тільки для круглого профілю.
Однак в якості каналу для самих різних комунікацій профилированная труба зрідка виявляється прекрасним варіантом, гарантуючи захист прокладених водо- і газових магістралей.
 
Сортамент профтруба залежить від великої кількості різних чинників. Вони формують все - від методу виготовлення до подальшого застосування:
  • марка сталі;
  • товщина стінок;
  • принцип виготовлення;
  • повторна обробка.
Для виробництва прямокутних і труб квадратного перетину застосовують сталь різних марок. Зрідка застосовуються й інші матеріали, наприклад, користується великим попитом труба алюмінієва квадратна, так як має чудові антикорозійні характеристики і, що особливо цінно, невелика вага.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99