Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Куточок з нержавіючої сталі: види та особливості

Автор: Таня
23.01.2020 13:43

Нержавіючі куточки широко застосовуються в будівельній, хімічній, харчовій та інших галузях промисловості. Вони являють собою спеціальні вироби Г-подібної форми з високолегованої сталі. Пропонований багатьма виробниками куточок нержавіючий має низку позитивних характеристик, які і вплинули на різке збільшення його популярності; він відрізняється високою міцністю, тривалим терміном експлуатації, привабливим зовнішнім виглядом і т. д.

Типи сталевих куточків

Залежно від способу виготовлення нержавіючі сталеві куточки можна:

  • рівнополичного (з однаковим розміром полиць);
  • полками (одна сторона вироби довша за іншу).
Куточки класифікуються і за способом виробництва:
  • холоднокатані;
  • гарячекатані.
Перший тип виготовляється шляхом згинання виробів на спеціально підготовлених верстатах. Гаряча прокатка на увазі обробку куточків за допомогою обертових валів при температурі близько 1700 градусів за Фаренгейтом. Таке виробництво більш дешеве і швидке, але готова сталь при охолодженні може стискуватися, змінювати розміри і форму, чого не відбувається під час холодної прокатки.

Переваги і область застосування куточків

Як вже говорилося трохи вище, стальной куточок має ряд переваг:
  • витримує високі навантаження без будь-якої деформації вихідного матеріалу;
  • відрізняється чудовою якістю і доступною вартістю;
  • характеризується довговічністю і стійкістю до корозійного процесу;
  • забезпечує естетичність конструкції.
Подібні характеристики дозволяють експлуатувати куточок нержавіючий навіть при підвищеній вологості (трубопроводи). Найбільш часто такі вироби можна зустріти при будівництві різних будівель, в архітектурній промисловості і при декоруванні об'єктів.
 
Так, нержавіючі куточки володіють багатьма перевагами, що робить продукцію затребуваною в різних сферах.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99