Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як правильно вибрати форекс-брокера?

Автор: Таня
20.01.2020 20:26

Брокер - компанія, яка виступає посередником між приватним інвестором і міжбанківським ринком. Від вдалого вибору брокерської організації багато в чому залежить успішність торгівлі. У зв'язку з цим вибір форекс-брокера - дуже важливий момент для кожного трейдера.
 
Як вибрати форекс-брокера? Основний фактор - надійність фінансової організації. На сьогоднішній день надійним брокером є Герчик и ко, який працює на цьому ринку вже 5 років. Якщо в один прекрасний момент компанія відмовиться виплачувати трейдеру чесно зароблені гроші, то особливого значення вже не матимуть пропоновані ідеальні торговельні умови.
 

Ліцензії

 
При виборі брокера потрібно дивитися на правову форму компанії і її юрисдикцію. Вітчизняні форекс-брокери реєструються в офшорах. З одного боку, при виникненні будь-яких незгод закликати брокера до відповідальності через суд виявиться практично нереально. З іншого боку, робота на валютному ринку ніяк не згадується в наших законодавчих актах. У зв'язку з цим компанія, що пропонує доступ до ринку форекс в нашій країні, просто змушена реєструватися за кордоном.
 
Щоб не нарватися на шахраїв, слід звернутися до великим закордонним компаніям з хорошою репутацією. В цьому випадку можна зіткнутися з двома проблемами. По-перше, є ймовірність виникнення складнощів з переказом коштів за кордон, по-друге, перешкода може полягати у відсутності підтримки брокером іноземних трейдерів.
 
Іноземна компанія повинна володіти ліцензіями, що дають право надавати клієнтам доступ до торгівлі на міжнародному ринку форекс. Що стосується вітчизняних компаній, то тут також важливо знати, якого форекс-брокера вибрати. Відмінним свідченням надійності посередника є наявність ліцензій в країнах, де діяльність на фінансових ринках жорстко регулюється (США, Великобританія та інших).
 

Умови договору

 
Договір - документ, який повинен бути у кожного форекс-брокера. У ньому зазвичай описується, як вирішуються спірні ситуації між компанією і клієнтом. Обов'язково, щоб у документі згадувалися права і відповідальність кожної зі сторін.
 

Страхування

 
Дана послуга найчастіше пропонується іноземними брокерами. Іноді кошти трейдера перераховуються прямо на банківський рахунок, що також є плюсом, так як в разі виникнення у брокера будь-яких проблем кошти клієнтів залишаться в цілості й схоронності.
 

Термін існування

 
Чи не найважливіший, але також має значення параметр. Чим довше працює на ринку брокер, тим краще. Оптимальним терміном існування компанії вважається 5 років і більше.
 

Мінімальний депозит

 
Зазвичай мінімальний капітал для відкриття торгового рахунку у вітчизняних брокерів становить всього кілька сотень доларів. У випадку ж з західними компаніями справа йде по-іншому. Там для відкриття рахунку деколи потрібно кілька тисяч доларів.
 

Торгові умови

 
Привабливість торгівельних умов - дуже важливий момент, на який слід звертати увагу. Під торговими умовами розуміється розмір спреду, комісійні, наявність прослизань, різноманітність пропонованих торгових інструментів, мінімальний і максимальний обсяг угоди, що надаються торгові платформи, VPS-сервера та інше.
 

Спред

 
Зрозуміло, що чим менше спред, тим на більший прибуток може розраховувати трейдер. Розмір спреду безпосередньо впливає на прибутковість торгової стратегії, особливо короткостроковою. Спреди бувають фіксованими і плаваючими. Плаваючий спред характерний для реального міжбанківського ринку. Деякі компанії пропонують рахунку без спреду, в цьому випадку зазвичай з клієнта додатково стягуються комісійні.
 

Прослизання

 
Також досить важливий момент. Серйозні прослизання можуть мінімізувати переваги навіть найвигідніших торгових умов. Прослизання притаманні реальному ринку і найчастіше виникають або при виконанні великих ордерів або під час виходу важливої ​​макростатистики.
 

Підсумки

 
Будьте уважні, тому що вибрати форекс-брокера нелегко, потрібно враховувати насамперед надійність і репутацію компанії, наявні у неї ліцензії серйозних регуляторів, термін існування. Важливий мінімальний розмір депозиту, велику роль відіграють торгові умови. Бажано, щоб брокер надавав торгівлю через найбільш популярну і зручну торговельну платформу. При виборі посередника важливо враховувати й інші моменти - доступні методи введення і виведення коштів, можливість торгівлі радниками та інше.
 
 
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99