Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


GPS моніторинг транспорту: для чого він потрібен і його переваги?

Автор: Таня
30.12.2019 16:23

Все частіше компанії, що надають транспортні та вантажоперевізні послуги, ведуть розмови про сучасні системи, що дозволяють відстежувати вантажі і транспорт. А багато великих компаній вже застосовують активно gps моніторинг транспорту у своїй роботі, стверджуючи про його ефективність. Але чи так це і для чого потрібна система моніторингу транспортним компаніям.
 
Ще недавно, коли транспортні компанії починали свою роботу, ні про які системи відстеження не велося мовлення. Все робилося на довірі. Але, як показувала практика, така робота була не ефективною, адже неможливо було розробляти оптимальні маршрути, не можна було контролювати дії водіїв, які могли і паливо відливати, і в своїх цілях використовувати машину, та й час доставки могли тягнути. І це було нормою, адже керівники компаній нічого не могли вдіяти, так як довести нічого не виходило. Все змінилося вмить, як тільки на ринку стали з'являтися сучасні системи, що дозволяють щодня і цілодобово вести спостереження за транспортом. Це стало можливим завдяки супутниковим системам і спеціальній програмі gps моніторигу, яка і дозволяє не просто відстежувати вантаж.
 
Встановивши спеціальне обладнання і маячки, активувавши у себе систему gps моніторингу, ви можете прокладати оптимальні маршрути, скорочуючи не тільки час доставки, але ще і зменшуючи пробіг траспорту. Чим менше проїде транспортний засіб, тим рідше потрібне йому технічне обслуговування, адже навантаження на деталі буде меншим. До того ж, виводячи транспортний засіб на комп'ютер, з картою і місцем розташування, ви можете розуміти, яку відстань вже проїхав водій, а скільки ще залишилося. Це дасть можливість повідомляти клієнтам більш точну інформацію. До речі, отримавши доступ до вашого веб-інтерфейсу, клієнти і самі зможуть відстежувати свій вантаж.
 
Така система дозволяє, як зазначалося вище, зробити оптимальними маршрути, вести контроль за витратою палива, а це істотна стаття витрат. Тепер фальсифікації на заправках виключені, адже все тепер контролюється і ніяких зливів не може бути в принципі.
 
Тепер авто неможливо без вашого відома використовувати в особистих цілях, до того ж збільшується безпеку самого авто. Тепер, у разі викрадення, можна легко знайти машину, яка може перебувати в будь-якій точці країни.
 
 
Великою перевагою таких системи є і збільшення ефективності праці. Постійний контроль за авто виключає відхилення від маршруту, непередбачені простої. Це, в свою чергу, підвищує ефективність праці працівників і їх ефективність роботи.
 
Як бачимо, понесені витрати на установку системи моніторингу, швидко виправдовуються і вже за пару - трійку місяців окупаються, а далі приносять тільки економію як на утримання транспорту, так і забезпечує підвищену продуктивність праці.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99