Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як знайти недорогі авіаквитки?

Автор: Таня
21.12.2019 23:43

Найдієвіший спосіб - відслідковувати акції на авіаперельоти. Для цього необхідно підписатися на повідомлення від авіакомпаній: майже на всіх сайтах авіакомпаній можна залишити свою електронну пошту або номер мобільного телефону, щоб отримувати повідомлення про акції та знижки. Не слід забувати самостійно здійснювати моніторинг сайтів, особливо в сезони розпродажів.
 
Знаходити дешеві квитки простіше, використовуючи сайти-агрегатори (для прикладу, тикетс.ua). Такі сайти не мають прив'язки до конкретної авіакомпанії, підбирають оптимальний варіант в залежності від необхідної дати перельоту. У більшості агрегаторів на сьогоднішній день є мобільні додатки.
 
Якщо пошук вже проводився, сайт запам'ятає вибір країни відправлення і вартість квитків. В такому випадку, при повторному пошуку може відобразитися стара ціна на квитки. Рекомендується після кожного відвідування сайту-агрегатора або сайту авіакомпанії очищати кеш і куки в браузері, щоб виключити видачу в пошуку старої інформації.
 
Найвигідніші авіаперельоти - з пересадками. Зазвичай вони коштують в два, а то і в три рази дешевше, ніж прямі рейси. При цьому не слід боятися довгих пересадок. Ви отримуєте можливість заощадити велику суму грошей, при цьому можна погуляти по місту, де здійснюється пересадка.
 
Самий простий спосіб заощадити - здійснювати перельоти на лоукостерах. Квитки в таких авіакомпаніях зазвичай в 1,5-2 рази дешевші. Єдине, що може налякати в послугах лоукостерів - це відсутність на борту харчування і заборона провозити великий багаж. Але ніхто не забороняє взяти на борт контейнер з їжею і невелику сумку. Обмеження по вазі поклажі, яка проноситься на борт зазвичай становить 8 кг. Цього цілком достатньо, щоб взяти найнеобхідніше.
 
Квитки лоукостерів не підлягають поверненню. Тому послугами таких компаній слід користуватися тільки при стовідсотковій впевненості, що поїздка відбудеться. Дешевше купувати авіаквитки заздалегідь. Продажі квитків зазвичай починаються приблизно за рік. Найвигідніше - бронювати квитки за 60 днів до вильоту, оскільки на початку продажів ціни формуються на підставі даних минулого року. Поступово ціна починає формуватися на підставі попиту і знижується відносно минулого року. Бажано при собі завжди мати дані закордонного паспорта, оскільки інформація про спеціальні пропозиції приходить раптово. А протягом кількох годин квитки вже можуть бути викуплені.
 
Ціна на авіаквитки безпосередньо залежить від туристичного потоку, тому у свята, дні шкільних канікул і у високий сезон вартість квитків виростає. Подорож в міжсезоння набагато дешевша і має ряд переваг: немає черг в музеях, менше туристів. Також слід запам'ятати, що заощадити приблизно 20% вартості квитків можна, купуючи квиток відразу туди і назад.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99