Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати змішувач для кухні?

Автор: Таня
08.12.2019 15:14

При установці кухні, багато хто залишає покупку змішувача на потім, і купує товар за залишковим принципом, що є неправильним рішенням. Змішувач - це прилад, яким користуються найчастіше.
 
Вибір змішувача на сайті https://kranvdom.com.ua залежить від того сценарію, який буде відбуватися на кухні. Конфігурація змішувача повинна відповідати вимогам.
 
Базовий змішувач на кухню відрізняється від змішувача на раковину наявністю довшого виливу і можливістю повертати змішувач в потрібну сторону. У таких змішувачів ручка знаходиться зверху, що зручно. Але при цьому є невеликий мінус - ручка зверху сприяє тому, що виливши швидко забруднюється. Альтернатива таким змішувачів - це змішувачі з ручкою збоку.
 
Для класичної кухні підійде змішувач з двома ручками. Такі змішувачі більш практичні, але налаштовувати воду не дуже зручно і потрібно завжди використовувати дві руки. Такі змішувачі підійдуть для барної стійки, де потрібно просто обполоснути келих або набрати води в чайник.
 
Вибирати змішувач необхідно за трьома критеріями:
 
  • ціна;
  • призначення;
  • матеріал.
 
За ціною змішувачі діляться на чотири категорії:
 
  • тимчасові. Ціна таких змішувачів не перевищує 10 доларів. Термін експлуатації не більше 6 місяців.
  • бюджетні. Вартість таких змішувачів варіюється від 30 до 80 доларів. Термін використання від 5 до 10 років.
  • довговічні. Ці вироби коштують до 120 доларів і прослужать від 8 до 15 років.
  • дизайнерські. Вартість таких змішувачів може йти за хмари. Прослужити такі змішувачі можуть також до 15 років, а в деяких випадках до 20.
 
Багато виробників можуть обманювати в ціні і видавати неякісний товар за дорогою. Тому варто звернути увагу на значення змішувача. Перед придбанням необхідно визначитися, куди буде встановлений змішувач, і в якому призначення буде використовуватися.
 
За типом призначень змішувачі діляться на:
 
  • для раковин;
  • для раковин - монтаж в стіну;
  • для кухонного миття;
  • для кухонного миття з двома виливу;
  • для ванною - монтаж на стіну;
  • підлоговий змішувач;
  • з термостатом;
  • литі і поворотні.
 
Спираючись на ціну і призначення, можна визначитися з вибором змішувача, але велике значення має матеріал.
 
Бажано купувати змішувач в єдиному литому корпусі, без поворотного виливу. Але в експлуатації такі змішувачі не дуже зручні.
 
При покупці змішувача варто поцікавитися за запасні деталі. Кожна деталь унікальна і підходить до певного виду змішувача. Варто замислитися над тим, чи можна буде знайти необхідну деталь через 10 років.
 
Далі потрібно визначитися з покриттям самого змішувача. Покриття може бути блискучим і матовим. Блискучі змішувачі більш популярні, ніж матові, але на таких змішувачах видно кожна крапля. На матовому змішувачі не видно висохлих крапель води.
 
Щоб встановити змішувач, немає необхідності знімати раковину. Досить знизу викрутити два болти і просунути змішувач вгору. Після потрібно підключити два шланга - з холодною і гарячою водою. Перед експлуатацією необхідно перевірити щільність кріплення змішувача і наявність прокладок.
 
Дотримуючись всіх рекомендацій, можна вибрати якісний змішувач для кухні.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99