Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Переваги оренди автомобіля

Автор: Таня
28.11.2019 16:28

Послуга автомобіль напрокат, це не нововведення, тим більше що така послуга актуальна як для власників власної машини, так і для тих у кого її немає. Ви можете взяти авто в оренду з будь-якою цілю, автопарки пропонують широкий вибір автомобілів для різних потреб і гаманців.
 
Така послуга виручає в ті моменти, коли ваше авто коштує в ремонті, а їздити і вирішувати багато справ необхідно щодня, але і це не всі переваги, їх і справді дуже багато.
 

Основні плюси в оренді автомобіля

 
Головним плюсом, який має прокат авто, є те, що вам не доведеться купувати власний транспортний засіб, а за крайньої необхідності, можна взяти його на кілька днів в оренду. Тим більше це зручно тим у кого немає фінансової можливості на покупку, обслуговування і стоянку для автомобіля, адже все це коштує чималих грошей, а з послугою прокату машини. Всі ці питання Вас не стосуватимуться, фірма, що надає послуги цим сама займається.
 
Особливо актуальні такі послуги для туристів, адже в іншій країні подорожувати набагато зручніше в прокатному автомобілі. Так? ви зможете побувати не тільки на пляжі, але і самостійно з усіма зручностями відправитися на захоплюючу екскурсію.
 
Ще одним плюсом є і те, що в прокат наданий широкий модельний ряд, в оренду здаються автомобілі які не по кишені багатьом, але покататися на дорогій машині дуже охоче і є така можливість.
 
Ви не переживаєте за постійний техогляд і ремонт, вас не хвилює де ставити на стоянку, страховка і т. д., покористувалися в потрібний момент і ніяких інших фінансових зобов'язань, як зі своїм автомобілем.
 
Власний автомобіль на сьогоднішній день містити дуже дорого, краще взяти на кілька днів в оренду, ніж постійно думати де взяти грошей на обслуговування машини.
 

Чи є недоліки?

 
Без підводних каменів не обходиться в будь-якій угоді, тому добре вивчіть договори і всі нюанси, страхові випадки і т. д. Адже не читаючи уважно договір, ви можете недоглядіти, що там є якийсь підступ. Компанії шахраї активно користуються вашою неуважністю.
 
Варто врахувати, що за забруднене автомобіль, коли ви його повертаєте на стоянку автопрокату, можете отримати штраф.
 
Все залежить від компанії і умов в договорі, тому уважно вивчайте кожен пункт, всі умови і нюанси, щоб уникнути розглядів.
 
Підсумок, аренда авто на месяц актуальна для туристів, на весілля або людей, які потребують, в певний час авто, адже це зручно і вигідно.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99