Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Навіщо потрібен адвокат при ДТП?

Автор: Таня
16.11.2019 13:50

Щодня на дорогах трапляються тисячі пригод. Іноді аварія обходиться без жертв, в інших випадках ДТП приносить шкоду майну і шкоду здоров'ю, а часто забирає життя людей.
 
Від дорожньо-транспортної пригоди ніхто не застрахований. Навіть законослухняний автомобіліст з акуратною манерою водіння щодня стикається з цим ризиком за кермом. Будь-яке ДТП завжди пов'язане з негативними емоціями як для винуватця аварії, так і для потерпілих. При ДТП складно зберегти самовладання і пильність, які необхідні для контролю за діями посадових осіб поліції і другої сторони події, саме тому важливо вчасно звернутися за допомогою до професіонала на сайт https://kaminska.com.ua, що можна зробити вже зараз.
 

Коли потрібна допомога адвоката?

 
Ситуацій, в яких без допомоги фахівця в галузі права не обійтися, досить багато. Часто винуватцю ДТП загрожує адміністративна або кримінальна відповідальність, в останньому випадку відсутність правової підтримки загрожує отриманням серйозного терміну позбавлення волі. Людині без спеціальної освіти складно оцінити подія з юридичної точки зору. Не завжди можливо визначити ступінь своєї провини, в умовах стресу можна зробити безліч невірних кроків, які значно погіршать становище.
 
Професійний юрист має глибокі знання закону і вагомий практичний досвід, які застосовує для захисту інтересів клієнта, юридична допомога при дтп, надання консультацій щодо відшкодування коштів після ДТП знадобляться у випадках, коли:
 
  • Ви не знаєте, як себе вести при ДТП.
  • В результаті аварії завдано збитків майну, постраждали або загинули люди.
  • Ви вважаєте дії співробітників поліції неправомірними.
  • Вас необгрунтовано визнали винуватцем ДТП.
  • Вам погрожують позбавленням прав і штрафними санкціями.
  • Ви залишили місце ДТП.
 
Участь адвоката по ДТП вбереже клієнта від помилкових звинувачень і порушення його законних прав. Фахівець не допустить зловживань повноваженнями з боку посадових осіб і простежить за тим, щоб всі необхідні процесуальні дії проходили строго в рамках закону. Адвокат має право бути присутнім при опитуванні свідків події, допомагає клієнту зібрати докази невинності. Професіонал об'єктивно оцінить ситуацію і роз'яснить клієнту варіанти розвитку подій.
 

Які послуги надає адвокат по ДТП?

 
Крім виїзду на місце аварії, адвокат надасть наступну юридичну допомогу:
 
  • консультування з будь-яких питань, пов'язаних з дорожньо-транспортними пригодами;
  • складання та подання в різні інстанції заяв, скарг, претензій;
  • сприяння в проведенні незалежної експертизи потерпілих транспортних засобів і місця ДТП;
  • захист інтересів клієнта при розгляді справи органами поліції;
  • участь в справах про відшкодування шкоди, отриманого в результаті ДТП;
  • оскарження дій посадових осіб ДАІ;
  • визначення сум відшкодування майнової, моральної шкоди;
  • рішення страхових суперечок;
  • захист прав клієнта в суді;
  • оскарження судових рішень.
 
Часто в професійної допомоги потребує потерпілий від аварії чоловік. Адвокат роз'яснить потерпілому його законні права та вживатиме всіх можливих заходів для притягнення винної особи до відповідальності. Професіонал оцінить збиток, отриманий в результаті ДТП, і допоможе його відшкодувати в повному обсязі.
 
Для позитивного вирішення ситуації необхідно звертатися до адвоката якомога швидше. Будь-яке зволікання ускладнює становище клієнта, в той час як своєчасне залучення юриста значно збільшує шанси на отримання бажаного результату.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99