Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати адвоката?

Автор: Таня
26.10.2019 21:11

Адвокат - це особа, яка надає професійну юридичну допомогу фізичним особам і організаціям. Статус адвоката присвоюється в установленому законом порядку. Перед підписанням договору про надання юридичних послуг слід з'ясувати, чи є у контрагента діючий статус адвоката. Для цього потрібно вивчити записи в реєстрі адвокатів, які публікуються у відкритому доступі.
 
При виборі адвоката можна використовувати рекомендації знайомих, а також інформацію, розміщену в ЗМІ та мережі інтернет. Крім того, можна вивчити рейтинги адвокатів, які формуються громадськими організаціями. Обов'язково дізнайтеся про професійний досвід адвоката. Укладіть договір із захисником, який спеціалізується на вузькій галузі права, що відповідає вашій проблематики.

Як спілкуватися з адвокатом?

При розмові з адвокатом в АО Панькова и Висляева необхідно намітити план майбутньої роботи і підготувати необхідні документи, які знадобляться для ведення судового процесу. Під час обговорення справи необхідно поцікавитися його перспективами і зрозуміти, які варіанти розвитку подій можуть бути при тому чи іншому рішенні суду.
 
Необхідно продумати стратегію поведінки і визначити правові ризики, які виникнуть в ході судового процесу. Не намагайтеся обманювати свого захисника. Приховування фактичної інформації від адвоката може привести до програшу в суді. Відносини між захисником і клієнтом повинні будуватися на взаєморозумінні і довірі.
 

Ціни на послуги адвоката

 
Вартість юридичних послуг, які представлені на сайті https://pankova-vislyaeva.kiev.ua/ безпосередньо залежить від складності справи та часу, витраченого адвокатом. У деяких випадках адвокату доводиться виїжджати за межі регіону знаходження адвоката. Транспортні витрати збільшують ціну правових послуг. Перед укладенням договору з адвокатом необхідно вивчити прайс-листи його конкурентів. Занадто низький або невиправдано високий розмір гонорару повинні насторожити потенційного клієнта. Не слід передавати адвокату готівку. Необхідні суми потрібно переводити на рахунок або вносити в касу відповідного адвокатського освіти (колегія, бюро або кабінет).
 
 
Недобросовісні адвокати не пояснюють клієнту сенс вироблених дій і беруть гроші за псевдопослуги (тобто послуги, які в даному випадку не потрібні, або робота яка призведе до негативного результату) .Вони ухиляються від особистих зустрічей з підзахисним після отримання авансу (гонорару) і не з'являються на судові засідання. Документи, які готує некомпетентний фахівець, призводять до негативного результату. Не потрібно забувати про те, що клієнт має право скаржитися на діяльність захисника до Ради адвокатів. Крім того, громадянин може в будь-який момент змінити адвоката і захищати свої права самостійно.
 

 

 
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99