Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Мінімийки: поради щодо вибору

Автор: Таня
08.10.2019 21:47

Мінімийки високого тиску води можна використовувати в приватних домогосподарствах, в гаражі, на дачних ділянках.
 
Мінімийка це відмінний інструмент для очищення дворових доріжок, фасаду будівлі, паркану, садових інструментів та інвентарю, а ще для миття машини, човни, велосипеда і мотоцикла.
 
Використовуючи мінімийки ви завжди зможете відчистити забруднення тоді, коли вам буде зручно, і в тому місці, де вам буде необхідно і зручно.

Основні характеристики мінімийок

 
Коли ви вибираєте мінімийки за даним посиланням https://www.kaercher.com/ua-uk/home-garden/minimiiki.html, то першим ділом звертайте увагу на наступні параметри:
 
1) Тиск - ця характеристика безпосередньо впливає на силу і швидкість потоку, а від величини цього параметра залежить наскільки стійкі забруднення ви зможете відмивати. У побутових мінімийках «Karcher» максимальний тиск на виході з сопла може бути від 100 до 160 бар. При необхідності його можна відрегулювати до мінімального 20 бар.
 
2) Продуктивність - ця характеристика впливає наскільки швидко ви зможете зробити будь-яку роботу. Чим більше витрата води в вашій мінімийки, тим швидше відмивається бруд. У мінімийках, вироблених «Karcher» ця величина становить від 340 л/год в початковій 2-й серії мінімийок, до 600 л/год в самих мінімийках 7-ї серії.
 
3) Матеріал корпусу насоса - насос високого тиску мінімийки «Karcher» може бути виготовлений або з пластиковим (серії 2,3 і 4), або з металевим (серії 5,6 і 7) корпусом. Що від цього залежить? Залежить дуже багато: перше - моторесурс мінімийок з металевим корпусом набагато вище ніж ресурс мийок з пластиковим корпусом насоса, друге - насос з пластиковим корпусом не ремонтується, його міняють цілком в зборі; насос з металевим корпусом повністю розбирається і замінюються тільки ті частини, які вийшли з ладу (ущільнення, клапана, плунжера). Вартість ремонту виходить набагато менше ніж насос в зборі.
 
4) Довжина шланга високого тиску - цей параметр безпосередньо впливає на зручність роботи, ніж шланг довше, тим зручніше працювати з мінімийки, в мінімийках, які продаються у нас, шланг може бути від 4 до 12 м. Шланг звичайно можна подовжити за допомогою придбання подовжуючого шланга , але його ціна досить висока і часто буває набагато дешевше відразу придбати мінімийки з більш довгим шлангом.
 
5) Аксесуари - зазвичай в мінімийках «Karcher» в комплекті йде 2 насадки, віялова і роторна (грязьова фреза). Додатково можуть йти миючі щітки, або пінні насадки. Решта насадки, такі як обертові щітки, комплекти для гідроабразивного чистки, шланги для прочищення труб, подовжувальні телескопічні трубки, як правило купуються окремо.
 
6) Фільтр тонкого очищення води - в мінімийках є вбудований фільтр, але його наявність розраховано на воду використовувану в Німеччині, якість якої набагато вище ніж у нас. Тому настійно рекомендуємо при покупці мінімийки придбати додатковий фільтр очищення води, це заощадить вам гроші на можливому ремонті через потрапляння бруду в насос високого тиску.
 
Інші фактори, такі як дизайн, вага апарату, наявність власників шланга і кабелю, і т. д. не сильно впливають на роботу, але бувають оцінені по достоїнству при подальшому практичному використанні.
 
В даний час на ринку України можна знайти безліч мінімийок різних виробників, починаючи від безіменних китайських виробників і до мінімийок кращих європейських брендів. 
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99