Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Переваги навушників Apple AirPods

Автор: Таня
12.09.2019 21:38

Купуючи собі гаджет у вигляді телефону, планшета або персонального комп'ютера, слід не забувати про придбання аксесуарів. Першим і найголовнішим для багатьох є навушники, які дозволяють дивитися фільми, слухати музику, спілкуватися, не заважаючи при цьому оточуючим і повністю занурюючись у певну атмосферу. Всі давно звикли до провідних навушників, на зміну яким не так давно прийшли бездротові версії, а особливою популярністю користується продукція компанії Apple, всі особливості та переваги якої ми сьогодні розглянемо. Apple AirPods відкривають перед користувачами нові можливості, і ними обов'язково слід скористатися.
 
Ексклюзивні навушники
 
Не потрібно думати, що ці аксесуари підключаються тільки до смартфонів компанії Apple, звичайно, з айфоном можна розкрити повний функціонал цих навушників, але вони прекрасно справляються зі своїми обов'язками при підключенні до інших телефонів. Новинка, що вийшла на ринок в цьому році, а саме Apple AirPods 2019, які пропонує сайт istore.ua, відрізняється підвищеною швидкодією і наявністю бездротової зарядки, але модель попередньої версії показує себе не гірше, та й взагалі, будь-які бездротові навушники цієї компанії дозволяють:
 
  • отримати максимальне задоволення від прослуховування музики за рахунок хорошого динаміка;
  • користуватися навушниками тривалий час без підзарядки;
  • не турбуватися про якість продукції;
  • підключати навушники парою рухів;
  • не плутатися в проводах і слухати музику коли і де завгодно.
 
Ні проводів - немає проблем. На відміну від провідних пристроїв AirPods виглядають стильно, уявляють свого власника в кращому світлі, дозволяють слухати музику і вести розмови навіть під час тренувань або будь-яких фізичних навантажень. Важливо вибирати і купувати саме оригінальні аксесуари даної компанії адже, по-перше, на них надається офіційна гарантія, а по-друге, так ви точно зможете бути впевнені в бездоганній якості. І навпаки, здійснюючи покупку в якихось стічних мережах або неперевірених продавців, є шанс нарватися на підробку.
 
Ще кілька слів про переваги Apple AirPods
 
Звичайно, хтось приведе аргументи на користь того, що бездротові навушники не потрібно заряджати, але ті, кому не лінь витратити 20 хвилин в день на зарядку своїх AirPods вже можуть користуватися ними більше 3-х годин, але якість звучання і зручність використання залишаються за власниками друге. Навушники, як і будь-які інші пристрої, повинні бути приємними і зручними у використанні. При розробці цієї моделі враховувалися всі особливості будови людського вуха, тому навушники сідають ідеально і забезпечують надійну фіксацію.
 
Слід сказати ще пару слів про те, що існує думка про можливість втратити навушники, так як вони невеликі і нічим незакріплені. Так, ставитися до них треба акуратніше і завжди класти в одне місце, але так само акуратно ви повинні користуватися абсолютно всім, адже будь-яка річ загубиться чи зламається, якщо не забезпечувати їй належний догляд. Стандарти якості задаються популярними компаніями, які давно завоювали почесне місце на ринку гаджетів, і в тому, що придбані навушники від компанії Apple повністю виправдають очікування, сумніватися не доводиться. Якщо ви женіться за якістю і зручністю, а не за ціною - цей варіант однозначно для вас.
 
До речі, покупку краще здійснювати в інтернеті, оскільки таким чином можна істотно заощадити і отримати якісь приємні бонуси. Головне купувати оригінальну модель у перевіреного продавця.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99