Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Переваги швейцарських годинників та їх особливості

Автор: Таня
22.08.2019 21:58

Годинники, зроблені в Швейцарії, - це стиль, елегантність, точність. Найчастіше вони підкреслюють успішність свого власника. Їх вибирають впливові політики, багаті бізнесмени, зірки шоу-бізнесу, топ-менеджери.
 
Вправні годинникарі з'явилися в Швейцарії в XVI столітті. У той час провідною країною в області виробництва годин була Франція. Саме там винаходили і виготовлялися кращі в світі хронометри. Так вийшло, що значна частина талановитих майстрів годинникової справи сповідувала протестантизм. Початок релігійних війн змусило багатьох протестантів покинути Францію. Деякі з них виявилися в Швейцарії, яка надала їм притулок. Згодом французька годинна промисловість занепала. Зате Швейцарія домоглася вагомих успіхів. Сьогодні в країні налічується близько 600 підприємств годинного виробництва. Крім того, годинник - один з найвідоміших символів Швейцарії поряд з сиром, шоколадом, банками і швейцарським армійським ножем. Якщо вас цікавлять швейцарские часы б у, то рекомендуємо перейти за посиланням.
 
Щоб годинник вважався швейцарськими, виробник зобов'язаний дотримати кілька вимог:
 
  • годинниковий механізм вбудований в корпус в Швейцарії;
  • вартість деталей, зроблених в Швейцарії, становить не менше 50%;
  • фінальна перевірка проведена на території Швейцарії.
 
Функціональні особливості залежать від конкретної моделі. Корпус може бути виготовлений як зі сталі, так і з дорогоцінних матеріалів. Багато швейцарські виробники - консерватори. Тому вони випускають переважно механічний годинник, які вважаються більш елітними, ніж електронні та кварцові. Найчастіше перевага віддається сапфіровому. Справа в тому, що воно характеризується підвищеною стійкістю до ударів. Серед інших його переваг - стійкість до механічних пошкоджень. Браслети у швейцарських годинників не можуть бути з дефектами. Якщо ремінець виготовлений зі шкіри, то він може похвалитися міцністю, еластичністю, однорідної забарвленням. Справжній швейцарський годинник продаються у фірмовій коробці. До них додається комплект супровідних документів.
 
Мабуть, головні переваги швейцарських годинників, - довгий термін служби і високу якість. Саме за це їх так цінують по всьому світу. Імовірність виникнення будь-яких несправностей зведена до мінімуму. Якщо щось все-таки трапиться, то власник швейцарського годинника може звернутися до спеціалізованого сервісного центру.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99