Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Переваги кредиту готівкою

Автор: Таня
15.08.2019 13:04

Популярність кредиту готівкою серед клієнтів банків невипадкова. Дана форма кредитування має певні переваги, і якщо потрібно, наприклад, взяти позику терміново, то це, мабуть, оптимальне рішення.
 
Щоб оцінити вигоди кредиту готівкою, ми пропонуємо розглянути його переваги і деякі особливості:
 
1. Нецільове призначення. Отримавши такий кредит, ви зможете витрачати кошти на будь-які потреби - покупка товарів, оплата послуг, відпочинок. Часто ця форма використовується, як кредит до зарплати, витрата коштів йде на побутові потреби, продукти, проїзд та інші. Це дуже зручно в тих випадках, коли ви зіткнулися з затримкою заробітної плати або ваші місячні витрати були трохи перевищено. Сума кредитування може бути порівняно невеликою, а, значить, у вас не виникне труднощів з її поверненням, але при цьому допоможе вирішити тимчасові фінансові труднощі. Тому взяття позики терміново - дуже затребувана послуга. До речі, якщо вас цікавить, где лучше взять кредит наличными в Украине, то радимо перейти за посиланням.
 
2. Швидкість. Розгляд заявок на отримання кредиту готівкою проходить дуже швидко і зазвичай не перевищує 3-х робочих днів. Більш того, це, скоріше, максимальний термін. Найчастіше банки приймають рішення про кредитування протягом декількох годин, і клієнт може в цей або на наступний день може користуватися кредитними коштами. Існує також послуга «заявка на кредит за 30 хвилин», до якої вдаються в разі, якщо грошові кошти потрібні дуже терміново.
 
3. Простота оформлення. Оскільки кредит готівкою має певні обмеження в розмірі і є короткостроковим, то характеризується спрощеним оформленням. Клієнту не потрібно запрошувати поручителів, також такий кредит - як правило, не вимагає забезпечення. Досить при собі мати паспорт та трохи вільного часу. Мінімальний пакет документів - це економія часу і сил клієнта, оскільки немає необхідності в зборі різних довідок. На сьогоднішній день існує можливість отримати кредит готівкою без довідок і поручительств.
 
4. Привабливі умови погашення кредиту. Погашення відбувається за заздалегідь узгодженим графіком. У більшості банків загальна сума разом з нарахованими відсотками розбивається на рівні частки. Крім того, є можливість дострокового погашення. Ще один позитивний момент - скориставшись послугою кредиту до зарплати, погашення можна буде проводити за допомогою різних способів. Наприклад, це може бути перерахування з зарплатної картки, оплата в касу готівкою використання інших платіжних електронних систем.
 
Як отримати кредит готівкою?
 
Ми вже згадували, що одна з переваг кредиту готівкою - швидкість оформлення. Погодьтеся, перспектива оформити заявку на кредит за 30 хвилин і таким чином швидко вирішити свої фінансові труднощі виглядає дуже привабливо. Однак виникає питання: де і як це зробити?
 
Звичайно, традиційним способом можна назвати відвідування відділення банку. Тут можна отримати повну інформацію про існуючі кредитні пропозиції, і фахівець банку по кредитах оформить заявку. Саме так ще недавно отримували кредити всі бажаючі. Однак сьогодні з'явилася гідна альтернатива. Тепер немає необхідності витрачати час на відвідування відділення банку, що погодьтеся не завжди зручно для працюючого або учня людини. В сучасних умовах значно розширилися можливості інтернет-банкінгу, тому для отримання кредиту готівкою без довідки про доходи можна заповнити заявку в режимі онлайн. Електронні заявки розглядаються також швидко, і в разі позитивного рішення банку ви в той же день зможете скористатися кредитними коштами.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99