Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати хорошу бухгалтерську компанію?

Автор: Таня
05.08.2019 21:19

Вибираючи бухгалтерську компанію на основі наших рекомендацій ви значно зменшите свої ризики. Така компанія буде якісно виконувати роботу і залишиться партнером на довгі роки.
 
Перейдемо відразу до справи! Перше і найголовніше, що потрібно зрозуміти це, як влаштовані бізнес-процеси в компанії - в "хорошій" бухгалтерській компанії https://help-booh.com.ua налагоджені бізнес-процеси, що забезпечують прийнятні стандарти якості і є регламенти, які забезпечують порядок у справах.
 
Задайте 5 питань:
 
1. В які терміни, хто і як буде приймати у вас первинні документи?
2. В які терміни і ким ці документи будуть оброблятися?
3. Коли потрібно буде надавати дані для розрахунку сум авансу і заробітної плати?
4. Хто і в який день буде погоджувати з вами звітність і суми відрахувань до бюджету?
5. До кого можна звертатися з яких питань і за допомогою?
 
Якщо в бухгалтерській компанії не зможуть, чітко відповісти і надати графіки на кожен місяць, така компанія не зможе забезпечувати своєчасність виконання всіх робіт. Будуть постійні непорозуміння, штрафи, ваша «первинка» буде втрачатися, зарплата виплачуватися із запізненням, а одного чудового ранку вам повідомлять суму податку до сплати, до якої ні ви, ні залишок на вашому розрахунковому рахунку, не готові.
 
Який ступінь відповідальності компанії? Бухгалтерська компанія повинна брати на себе ризики, пов'язані з оплатою можливих штрафів, які трапилися з її вини. Готовність компенсувати вам витрати за свої помилки, обов'язково має бути зафіксовано в договорі. Це означає, що ви маєте справу з високопрофесійними фахівцями, які працюють за певною технологією, які свідомо беруть на себе такі ризики - щоб клієнт був упевнений в якості їх роботи.
 
Який досвід роботи компанії і співробітників? Термін роботи компанії на ринку не є визначальним фактором при виборі. в ній повинні працюють досвідчені фахівці зі стажем роботи від 5 років.
 
Як формується вартість послуг? Питання не найважливіший так у всіх серйозних компаніях вартість послуг +\- однакова, чи не бачитеся на дешеві пропозиції, ви втратите в якості, перевірено вже 1000 разів! Ціноутворення повинно бути прозорим. Ви повинні чітко розуміти, як формується вартість послуг аутсорсера, від яких показників вона залежить - наприклад, від числа оброблюваних документів, співробітників в штаті, господарських операцій і т. д. Якщо аутсорсер не може швидко і чітко пояснити, скільки буде коштувати його робота при зміні тих чи інших умов - ймовірно, він на початку розмови просто на око оцінив товщину вашого гаманця.
 
Чи можна отримати інформаційну базу після припинення договору? Якщо такий пункт не зазначений в договорі, найімовірніше, вам доведеться додатково витратити пристойні суми на те, щоб новий бухгалтер або аутсорсер вводив залишки по рахунках або навіть певний обсяг документів в нову базу. Якщо вам кажуть, що після закінчення договору вам передадуть тільки оборотно-сальдові відомості - послугами такої компанії користуватися не варто.
 
Аутсорсинг - це командна робота, і її успіх в кінцевому рахунку залежить від того, наскільки якісно виконують свої обов'язки всі члени команди, як з боку підрядника, так і з боку замовника.

 

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99