Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Де придбати якісні шпалери?

Автор: Таня
01.08.2019 12:03

Велика частина дизайнерів стверджує, що кімната перетворюється, коли її обклеюють шпалерами. Адже завдяки різним типам малюнків і структурі шпалер можна створити певну ауру у приміщенні.
 
Щоб придбати якісні шпалери, варто звернутися в інтернет-магазин «Галерея шпалер», тут в каталозі представлені наступні види товарів:
 
• паперові шпалери;
• фотошпалери;
• самоклейка плівка;
• спеціальні фотокартини.
 
Вибрати необхідний вид шпалер користувач може в залежності від їх типу: паперові, вінілові, рідкі, скловолоконні, текстильні і бамбукові. Ще шпалери можна вибрати залежно від кольору і виробника. У деяких випадках клієнти можуть запропонувати свій дизайн шпалер. Під замовлення виробляються шпалери: handmade, також VIP шпалери, магнітні, що світяться і фотошпалери для дверей.
 
Як правило, на шпалери, які зроблені в стилі handmade, носяться цікаві графічні візерунки і популярні пейзажі. Ці шпалери абсолютно екологічно безпечні і є гіпоалергенними.
 
Детально ознайомитися з такими видами шпалер можна на офіційному сайті компаніїyusi.com.ua вже зараз. Варто сказати, що завдяки таким шпалерам, можна створити в приміщенні неперевершений дизайн. Команда даного магазину завжди підкаже клієнту, який тип шпалер краще вибрати, щоб зробити ремонт в будинку. Як правило, тут представлені шпалери від провідних виробників і, відповідно, вони мають досить високу якість.
 
Необхідно відзначити, що в каталозі цього магазину досить низькі ціни, так як компанія працює безпосередньо з виробниками. Тут дуже високий асортимент товарів і на складах знаходиться понад 14500 видів виробів. Такий широкий вибір шпалер дозволяє задовольнити попит самого вимогливого покупця. Постійні покупці відстежують акції, які проводить даний магазин, щоб придбати високоякісні товари за прийнятними цінами. Знижки тут виставляються відразу ж на цілу колекцію товару, і можуть досягати 20%.
 
Ще однією перевагою шпалер в цьому магазині є те, що тут товар представлений в різноманітній кольоровій гамі та його вибирати в залежності від 3D стилю, також тут можна вибрати панно або шпалери під фарбування. Ще в каталозі магазина можна вибирати шпалери в залежності від типу приміщення, наприклад, для кухні, вітальні, спальні, передпокої і інших кімнат.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99