Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Обмін WebMoney - автоматичний обмін грошей в гаманці

Автор: Таня
26.07.2019 14:57

 
Обмін WebMoney можна здійснити досить легко за допомогою спеціального сервісу. Електронна система платежів WebMoney була однією з перших. В даний час вона дозволяє мати кілька гаманців в рамках одного акаунта для зберігання коштів в самих різних валютах. Список доступних грошових знаків досить великий і час від часу поповнюється новими варіантами.
 
Незважаючи на те, що система вже функціонує досить довгий період часу, ще не всі її користувачі знають як можна швидко і зручно обміняти валюту всередині гаманця онлайн. Далі буде детально розказано як здійснити автоматичний обмін WebMoney на сайті спеціального сервісу.
 
Які валюти можна обміняти автоматично?
 
На сьогоднішній день платіжний сервіс https://7pay.me дозволяє зробити обмін WebMoney на наступні еквіваленти валют в автоматичному режимі:
  • українські гривні в приват24;
  • українські гривні visa/mastercard;
  • готівку.
 
Як дізнатися номер електронного гаманця WebMoney?
 
Автообмін на WebMoney можна здійснювати між гаманцями, які створені в одному і тому ж акаунті системи. Автоматично обміняти суму зі свого гаманця і перевести її на інший не представляється можливим.
 
Автоматичний обмін валюти за допомогою спеціального сервісу
 
Найзручнішими у використанні є спеціалізовані обмінники. Такі обмінники працюють цілодобово і щоб ними скористатися потрібно бути їх учасником. Працюють такі сервіси як звичайна біржа.
 
Примітка! Так як біржі обміну не є банківськими установами, то курс валют на них встановлюється самими користувачами.
 
Людям, яким потрібно придбати або продати WebMoney, створюються власні заявки на обмін валюти і система в автоматичному режимі знаходить і підбирає найвигідніші варіанти. Щоб за допомогою сервісу здійснити обмін валют WebMoney, буде потрібно виконати наступне:
 
  • Авторизуватися в своєму гаманці.
  • Перейти на сайт автоматичного сервісу.
  • Вказати потрібний напрямок обміну. 
  • Вибрати відповідну заявку і натиснути на неї.
  • З меню, що випадає вибрати варіант «Купити суму грошей за курсом або краще».
  • У новому вікні підтвердити операцію, натиснувши на кнопку «Оплатити заявку».
 
Після цього відбудеться моментальний обмін коштів. Гроші спишуться з одного гаманця і надійдуть на інший. Також можна виставити власну заявку з потрібним курсом, і почекати поки їй скористається інша людина для обміну коштів.
 
Примітка! При здійсненні таких операцій стягується комісія в розмірі 0.8% від загальної суми угоди.
 
Як бачите, обміняти WebMoney за допомогою автоматичного сервісу досить легко. Навчившись це робити один раз, надалі така операція буде займати всього одну хвилину, але якщо ви хочете поміняти гроші на більш вигідних умовах, то краще створити власну заявку.
 
Бажаємо вдалих угод!
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99