Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Товари з Європи: переваги онлайн-покупок

Автор: Таня
16.07.2019 13:07

 
Сучасний ринок насичений найрізноманітнішою продукцією. Асортимент товарів здатний задовольнити потреби і переваги споживачів. Але незважаючи на це, громадяни нашої країни дуже часто віддають перевагу європейській продукції.
 
Якість європейських товарів є дуже високим. Однак і ціни, що встановлюються роздрібними торговими точками, дуже великі. Відповідно, дозволити собі дорогі покупки може далеко не кожен. Останнім часом товари з Європи за низькими цінами готові запропонувати інтернет-магазини. У чому полягають переваги онлайн-покупок? Де і як замовити продукцію з високорозвинених країн?
 
Можливість здійснювати покупки з'явилася у наших співвітчизників порівняно недавно. Але багато хто вже встигли оцінити переваги подібного онлайн-шопінгу. Полягають вони в наступному:
 
  • наявність великого асортименту товарів з різних країн;
  • мінімальні тимчасові витрати на придбання;
  • більш доступні ціни по відношенню до звичайних торгових точках;
  • відсутність необхідності виходити з дому і шукати магазин, який реалізує дійсно оригінальні товари;
  • можливість здійснення розрахунку різними способами;
  • адресна доставка поштою або кур'єром;
  • чудову якість продукції;
  • додаткові знижки і акції;
  • та інше.
 
Сьогодні, щоб придбати якісні продукти харчування, побутову хімію та інші товари з інших країн, зовсім не обов'язково звертатися на іноземні сайти, розбиратися в складних системах здійснення замовлень і оплати, шукати перекладача і чекати місяцями своє замовлення. У Мережі є безліч ресурсів, що займаються посередницькою діяльністю. Радимо перейти на сайт https://unitrade-express.com вже зараз. Офіси та склади подібних компаній знаходяться на території нашої країни. Так посередники самостійно вирішують всі труднощі поставок з-за кордону. Багато товарів у них вже є в наявності, решта можна придбати під замовлення. Варто зазначити, що посередник виступає гарантом угоди. І якщо виникнуть непередбачені обставини, то саме він буде оплачувати кошти і нести збитки.
 
Купівля європейських товарів - можливість оцінити якість продукції, виробленої кращими світовими брендами і розширити асортимент домашніх страв.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99