Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати посуд?

Автор: Таня
05.07.2019 21:52

Кухня - це святе місце для жінки. І не тільки для жінки, адже саме на кухні збирається вся сім'я, щоб обговорити важливі питання, поділитися емоціями, накопиченими за робочий день і просто посидіти всім разом і відпочити. З огляду на всю важливість кухні, не дивно, що кожна жінка прагне створити в ній певну і правильну атмосферу.
 
Кухня складається з множин різних деталей меблів, декоративних елементів і складових, вибір яких має велике значення. Але, жодна кухня не може повноцінно функціонувати без наявності на ній посуду. До вибору посуду потрібно підходити також відповідально, адже і вона є невід'ємною і дуже важливою складовою кухні. Придбати посуд для кухні можна у спеціалізованому магазині або замовити в інтернет-магазині Iposuda.com.ua, варіантів більше, ніж достатньо. У цій же статті поговоримо про те, як правильно підібрати посуду для кухні і на які критерії вибору звертати увагу при покупці.
 
Вибір посуду для кухні
 
На сьогоднішній день посуд це досить дороге задоволення. Якісна і надійна посуд, яка зможе, прослужить не один рік, обійдеться в кругленьку суму.
 
Але, навіть витрачаючи великі гроші, хочеться бути впевненими в якості покупки. Давайте розглянемо критерії вибору, які мають велике значення при покупці посуду для кухні:
 
  • З якого матеріалу виготовлений посуд. Це дуже важливий критерій вибору, від якого залежить доля експлуатації посуду. Найбільшою популярністю у споживача користується, емальованих посуд з нержавіючої сталі. Вартість на такий посуд досить прийнятна.
  • Кришка для посуду. Дуже важливо, щоб, наприклад, каструля або сковорода, продавалися в комплекті з кришкою. Ідеальним варіантом є кришка зі скла, вона найбільш надійна і міцна. Скляна кришка дає можливість контролювати процес приготування їжі.
  • Якість ручок. Головне якість і характеристика, яка повинна бути властива ручці, це міцність, надійність і термостійкість.
  • Захисне покриття. Наявність захисного покриття також впливає на вибір посуду. Сьогодні споживач віддає перевагу посуді, особливо сковороді, яка покрита антипригарним покриттям.
 
Також, вибираючи посуд, враховуйте, хто є виробником і в якій країні посуд була виготовлена.

 

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99