Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати квартиру в новобудові?

Автор: Таня
04.07.2019 13:56

Придбання житла - це завжди хвилюючий, складний процес, що вимагає обачності і підготовки. Багато людей сьогодні вирішують придбати квартиру в новобудові, але не можуть визначитися з вибором квартири. Як вибрати і придбати ідеальну квартиру від забудовника, в якій комфортно буде всій сім'ї і можна дізнатися з цієї статті.
 
Вибираємо будівельну компанію
 
Щоб не потрапити і одну з численних пасток первинного ринку і не поповнити ряди ошуканих пайовиків, в першу чергу дуже уважно слід поставитися до вибору забудовника. Саме від сумлінності будівельної компанії і її досвіду роботи залежить, наскільки якісним буде житло.
 
Краще віддати перевагу компанії, яка встигла за роки своєї роботи здати кілька успішних проектів. Також слід не полінуватися, а побувати в уже зданих фірмою будинках і поговорити з мешканцями. Люди охоче розкажуть, чи задоволені вони якістю житла, чи були порушення умов договору. 
 
Стадія будівництва
 
Найбільший ризик для покупця - це придбання новобудови на стадії котловану. Хоча така покупка найвигідніша, адже на старті продажів ціни часом на 40% нижче, все ж краще прислухатися до думки експертів, щоб не ризикувати. Фахівці радять купувати новобудову, коли будинок уже готовий на 50-60%. До цього часу забудовник вже вклав багато коштів, і навряд чи зупинить будівництво. Кожна сім'я вибирає площа квартири виходячи зі своїх фінансових можливостей і кількості членом сім'ї. Якщо бюджет скромний, то краще вибрати квартиру з просторою кухнею, яка буде виконувати функції вітальні. Також просторий балкон або лоджію можна склити і переобладнати в мініспортзал або кабінет. Що стосується планування, бажано вибрати житло з ізольованими кімнатами. Якщо сім'я велика, не варто вибирати квартиру з поєднаним санвузлом, так як це дуже незручно.
 
За статистикою більшою популярністю користуються середні поверхи. На середніх поверхах комфортно жити, немає проблем з напором води, можна обійтися без ліфта. Перші поверхи в основному вибирають літні люди та багатодітні сім'ї, інваліди. На першому поверсі ви не будете залежати від роботи ліфта. До того ж з вікон квартири новостройки в Киеве буде легко спостерігати за дітьми у дворі. Не варто переплачувати за видову квартиру на останньому поверсі. По-перше, вид з вікон може в найближчі роки закрити собою наступна багатоповерхівка. По-друге, на останньому поверсі ви будете залежні від роботи ліфта. 
 
Багато людей хотіли б жити в центрі, але, як правило, центральні вулиці вже дуже щільно забудовані, і нові будинки зводити ніде. Через високої щільності забудови і земля ближче до центру коштує дуже дорого. Звідси і така висока вартість квартир. Варто звернути увагу на нові ЖК на околиці, які, по суті, є містечками в мініатюрі. У нових житлових масивах є все, що необхідно для повсякденного життя і до них дуже добре ходить громадський транспорт.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99