Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати апарат для приготування шаурми?

Автор: Таня
01.07.2019 15:40

Сьогодні на ринку фаст-фуду апарати для приготування шаурми користуються величезною популярністю. Точка з продажу шаурми, розташована в місці з хорошим трафіком, може принести підприємцю гідний прибуток.
 
Але на величину прибутку впливають і інші важливі чинники, а саме: смак, зовнішній вигляд, свіжість м'яса, а також швидкість його приготування. Останній фактор залежить, в першу чергу, від того, який гриль для шаурмы використовується на Вашій кухні.
 
Перед тим, як купувати апарат для шаурми, визначитеся, який тип приладу - електричний або газовий (кращий в малому бізнесі) Вам потрібен.
 
Отже, як вже було сказано, апарати для приготування шаурми бувають електричні і газові. Розглянемо особливості кожного з них:
 
  • Електричні оснащені кількома тенами, температурний режим яких можна контролювати спеціальним регулятором. Прилад працює тільки від електричної мережі. Підходить не тільки для професійного, але й для домашнього використання.
  • Газові оснащені газовими пальниками, які виступають в якості нагрівальних елементів. Таким чином, прилад може працювати тільки при підключенні до газових балонів. Можливе регулювання величини язиків полум'я.
 
Електричні апарати зручніше підключати, вони не вимагають додаткових навичок при експлуатації, проте кількість електрики, яке споживає прилад, може бути великим (остаточна цифра залежить від потужності), а електроенергія зараз не дешевшає. Газові прилади в цьому плані набагато вигідніше: при помірному вогні пальника газ витрачається економно, балони можна міняти рідко, а вартість їх заправки набагато нижче, ніж щомісячний платіж за електроенергію.
 
Тепер поговоримо про комплектації апарату для приготування шаурми. На ринку існують моделі, в комплект яких входить тільки один вертикальний ніж, який є аналогом вертіла, а також зустрічаються моделі з декількома ножами. У першому випадку можна готувати тільки шаурму, у другому - на додачу до неї ще й кілька порцій шашлику. Наявність електричного ножа буде плюсом - він дасть можливість відрізати шматки м'яса рівномірної товщини. Скляний або сталевий захисний екран теж стане в нагоді в процесі експлуатації приладу - з його допомогою можна запікати м'ясо не тільки для шаурми, але і для приготування інших страв, а також забезпечувати безпеку роботи персоналу.
 
Заздалегідь розрахуйте обсяги м'яса, які плануєте готувати на апараті. Це допоможе Вам підібрати оптимальний варіант, не переплачуючи. Наприклад, для закладів громадського харчування існують моделі, здатні прожарити за один раз більше 80 кг м'яса. Для маленьких точок створені апарати з меншою продуктивністю - до 30 кг. - і стоять вони, відповідно, дешевше.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99