Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Сила інтернету: 7 переваг оплати комуналки онлайн

Автор: Таня
26.06.2019 21:31

За допомогою інтернету процес оплати комунальних послуг стане більш спокійним і зручним.
 
Оплачувати комуналку - справа не з найприємніших. По-перше, кожен місяць людині доводиться розлучатися з частиною свого доходу. З іншого боку, вчинення платежів забирає час, а також може викликати дратівливість і стреси. Щоб не нервувати в черзі, не лаятися з касирами і заощадити час, можна скористатися платежами через інтернет. Нижче представлено сім головних зручностей оплати комуналки онлайн.
 
Перевага №1
 
Платити може кожен. І каси, і платники комуналки працюють, як правило, з 09:00 до 18:00. Часом членам сім'ї складно домовитися між собою, на кого ж покласти важку ношу оплати рахунків. За допомогою інтернету це питання відпадає сам собою. Компанії, доступ до інтернету і пара хвилин вільного часу - все, що необхідно для здійснення платежу. І ділової батько, і домогосподарка з маленькою дитиною, і бабуся, якій фізично складно подолати шлях до найближчого банківського відділення, зможуть легко розрахуватися за комуналку, не виходячи з дому чи роботи.
 
Перевага №2
 
Рахунки - оплачені, платник - здоровий. А оплата комунальных услуг через інтернет береже нерви платника, його бадьорий настрій, а також істотно заощаджує дорогоцінний час. Немає необхідності стояти в черзі в задушливому приміщенні, нервувати і метушитися.
 
Перевага №3
 
Без прив'язки до часу. За допомогою оплати комуналки онлайн, оплатити її можна де завгодно, а головне - коли завгодно. Не потрібно прив'язуватися до часу роботи каси і коригувати свої робочі або особисті плани.
 
Первеага №4
 
Легко і просто. В оплаті комунальних платежів через інтернет немає нічого складного. Процедура складається з декількох простих кроків, кожен з яких супроводжується підказками. Для кожного виду платежу створений свій шаблон, в полі якого потрібно ввести дані. Навіть новачок дуже легко впорається з оплатою комуналки онлайн.
 
Перевага №5
 
Захист. Оплата платежів в інтернеті захищена міжнародними системами безпеки MasterCard і Visa.
 
Перевага №6
 
Бонусні програми. Сервіси, за допомогою яких здійснюються платежі, часто пропонують своїм клієнтам бонуси, вигідні пропозиції і подарунки.
 
Перевага №7
 
Квитанція не згубиться. Квитанція, якій підтверджується платіж, приходить на електронну пошту. Її можна роздрукувати або зберегти на комп'ютері. Навіть якщо квитанція віддалиться на пошті або в папці ПК, можна бути спокійними, так як в історії сервісу вона нікуди не дінеться.
 
Таким чином, оплата комунальних рахунків через інтернет має ряд переваг для платників. Платежі онлайн можуть відбуватися в будь-якому місці з доступом до інтернету і в будь-який зручний час. Крім того, вони економлять час, бережуть здоров'я і нерви.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99