Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати бухгалтерську компанію?

Автор: Таня
22.06.2019 13:44

Клієнт вимагає хорошого сервісу. Він не терпить незручності і тяганини. Він вимогливий і наполегливий. Це знають всі керівники бухгалтерських компаній. Але не всі готові поставитися до свого бізнесу як до сервісу. Треба переломити світогляд класичного бухгалтера, який вважає, що йому всі повинні і світ зосереджений в квартальному звіті.
 
Ми сформулювали ознаки сучасної бухгалтерської компанії. Якщо вас цікавлять бухгалтерські послуги для бізнесу, то радимо перейти за даним посиланням http://www.buhuslugi.com.ua/ru/nashi-uslugi/bukhgalterskie-uslugi.html вже зараз.
 
На території клієнта
 
Якщо клієнту треба передати в бухгалтерську компанію документи, то він робить це на своїй території. Кур'єра надсилає бухгалтерська компанія. Для збереження інформації використовує спецпакети для забезпечення схоронності.
 
Для того, щоб особисто обговорити будь-які питання бухгалтер і керівник приїжджає в офіс клієнта, на виробництво, магазин і т. д.
 
Клієнт не втрачає час на поїздки.
 
В часі клієнта
 
У кожної компанії свій режим роботи. У 9 випадках з 10 це з 9-00 до 18-00. Але є винятки. Хтось починає раніше, хтось закінчує пізніше. Клієнтоорієнтована бухгалтерська компанія вносить зміни в розкладу співробітників. Бухгалтери спілкуються з клієнтом в позаурочний час.
 
Прямий зв'язок
 
Використовується мобільний зв'язок. Кожен клієнт знає прямий номер телефону бухгалтера, який веде його компанію. Другий номер, який є у клієнта - це мобільний номер керівника, який приймає рішення. У разі виникнення спірного питання клієнт не чекає.
 
Більше користі
 
Не тільки веде бухгалтерський облік і здає фіскальну звітність. Співробітники і керівники бухгалтерської компанії надають підприємцям юридичні та економічні консультації. Якщо питання не вимагає детального опрацювання, то безкоштовно.
 
Не кидає в складній ситуації
 
Якщо клієнтом зацікавилася податкова інспекція, бухгалтерська компанія активно виступає на його стороні. Готує пояснення господарського сенсу операцій, проводить тренування представників підприємства до візиту в інспекцію, йде разом з ними.
 
Не терпить порушень закону
 
Не бере участі в сумнівних операціях, не йде на свідоме порушення законодавства. Клієнти платять податки, але не переплачують. Якщо Бухгалтерська компанія бачить, що підприємець використовує банальні схеми, то відразу з ним розлучається.
 
З бухгалтером має бути зручно!
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99