Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Який вибрати сейф для дому?

Автор: Таня
18.06.2019 12:23

Зберігати вдома гроші, коштовності і важливі документи небезпечно, адже злодії знають, де їх потрібно шукати в першу чергу.
 
Найпростіший спосіб убезпечити цінні речі від домашніх крадіжок - купить сейф з високим рівнем захисту.
 
Яку модель вибрати?
 
Якщо вам потрібно сховати коштовності від гостей і обслуговуючого персоналу, але при цьому ви не хочете витрачати багато грошей, то вам підійде «меблевий» сейф. Він недорогий і компактний, його можна вбудувати в меблі. Але у такої моделі є і недолік - досвідчений злодій зможе швидко її відкрити.
 
Якщо ви працюєте в правоохоронних органах і вам потрібно зберігати вдома вогнепальну зброю, вам обов'язково потрібно його добре заховати від інших людей, щоб уникнути нещасних випадків. Для зберігання таких небезпечних речей підійдуть збройові сейфи, які можуть стояти на увазі або ж можуть бути вмонтовані в стіну.
 
Правила вибору
 
Насамперед потрібно вибрати тип захисту. Для зберігання важливих документів підійдуть вогнестійкі моделі, а ось для збереження грошей краще підібрати сейф зі стійкістю до злому. Але найкраще зупинитися на універсальної моделі, яка захистить речі і від пожежі, і від злому.
 
Після цього варто визначитися з типом замка. Найзручніше користуватися електронними замками, проте ключові замки більш міцні і надійні. Якщо хочете максимально убезпечити свої речі від крадіжки, то беріть модель з двома замками: зламати таку куди складніше.
 
Потрібно заздалегідь вирішити, де буде розташовуватися сейф. Якщо ви хочете максимально захистити свої речі, то вам підійдуть важкі моделі з товстими стінами. Такі сейфи можна розміщувати тільки на підлозі. Однак якщо ви хочете, щоб тайник перебував в стіні, вам потрібно звернути увагу на вбудовані моделі.
 
Поради щодо вибору сейфа
 
Визначте обсяг тих речей, які ви хочете вберегти від злодіїв або вогню, щоб підібрати правильний розмір сейфа. Зважайте на те, що кількість цінних речей може збільшитися, тому краще відразу брати великий сейф.
 
Якщо вам потрібно купити збройовий сейф, зверніть увагу на моделі з внутрішніми замикаються відділеннями, в яких можна зберігати патрони, документи або гроші.
 
Придивіться до моделей з полками, які будуть збільшувати корисний простір усередині. Полиці можуть бути як стаціонарними, так і мобільними. Краще брати модель з мобільними полками, так як їх розташування можна буде легко змінювати, що дозволить організувати зберігання речей максимально зручним для себе чином.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99