Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Електровелосипед: переваги і недоліки

Автор: Таня
16.06.2019 10:04

Електровелосипед - це велосипед, на який встановлено електродвигун, який частково або повністю забезпечує рух велосипеда.
 
У загальному випадку електровелосипед відрізняє від звичайного наявність трьох додаткових компонентів: електродвигуна, акумуляторної батареї і контролера.
 
На відміну від електроскутера або мотоцикла, електровелосипед може приводитися в рух педалями, а його експлуатація і обслуговування трохи складніше звернення зі звичайним велосипедом.
 
Переваги електровелосипедів, які пропонує онлайн магазин электровелосипедов Майбро за привабливими цінами:
 
  • Велосипед з електромотором дозволяє долати круті підйоми і значні відстані фізично непідготовленим людям.
  • Найбільш досконалі з існуючих акумуляторів для електровелосипедів мають термін служби більше 5 років і забезпечують запас ходу понад 100 км на одній зарядці.
  • Заряд акумуляторів здійснюється від побутової електромережі.
  • Коли батарея розрядиться, можна використовувати педальний привід.
  • При порівнянній швидкості в міських умовах енергетичні та економічні витрати на переміщення однієї людини виявляються на порядок менше, ніж у будь-якого іншого виду транспорту, включаючи громадський.
  • У порівнянні з легковими автомобілями експлуатація, парковка і зберігання електричних велосипедів вимагають в десятки разів менше витрат і простору.
  • Зменшення забруднення атмосфери в разі масової відмови від автомобілів з ДВС на користь електровелосипедів.
  • Завдяки відсутності випускається запаху, компактного розміру і доступного для транспортування ваги електровелосипеда їм можуть користуватися жителі багатоквартирних будинків, зберігаючи у себе в квартирі. Це один з небагатьох видів саморушного транспорту, який можна зберігати в квартирі.
  • Електровелосипеди мають високу надійність в порівнянні з транспортними засобами на основі ДВС завдяки мінімальній кількості компонентів і електронної складової, яка виконує основну роботу. Фактично зносу схильні тільки акумуляторні елементи, підшипники, редуктор (при наявності) і гума на колесах.
  • У продажу є комплекти, що дозволяють створити електровелосипед зі звичайного велосипеда. Таким чином, немає необхідності купувати готовий електровелосипед, досягається економія грошей і місця. Комплекти можуть бути різної конфігурації: вид мотора (мотор-колесо, на каретку, підвісний), акумулятор необхідної ємності, тип корпусу акумулятора (з кріпленням на раму, до Підсідельний штир, на багажник), гальмівні ручки, регулятор газу (курок або мотоциклетна ручка , з індикацією заряду або без), дисплей (РК, світлодіодний, без дисплея), PAS і т. п.
 
Недоліки електровелосипедів:
 
  • Педалювання і управління електровелосипедом з ємною батареєю ускладнюється великою масою (від 30 кг і більше), що відповідає інерцією і незручностями з транспортуванням.
  • Недостатній для багатьох користувачів запас ходу тільки на електроприводі від акумуляторів малої місткості (не більше 20 км).
  • Тривалий час зарядки звичайних батарей (не менше 4-6 годин). Проблема вирішується використанням літій-тітанатних акумуляторів.
  • Короткий термін служби найбільш поширених свинцево-кислотних та літій-іонних акумуляторних батарей (не більше 2-3 років при середньому навантаженні). LiFePO4 - до 5-7 років. Літій-тітанатні акумулятори - більше 10 років.
  • Обмеження експлуатації електровелосипедів на основі свинцевих і літій-іонних акумуляторів при негативних температурах. Дані батареї при цьому починають сильно деградувати. Нижче -20 ° C можливе застосування тільки літій-тітанатних і деяких моделей літій-залізофосфатні акумуляторів.
  • Недостатня прохідність і надійність на дорогах без покриття для електровелосипедів з редукторним мотор-колесом: пластикові шестерні мотор-колеса в умовах підвищених вібрацій швидко зношуються.
  • Висока вартість виробу і його експлуатації в порівнянні зі звичайним велосипедом (в 2 і більше разів).
  • Іноді потрібно водійське посвідчення.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99