Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


УФ-друк: особливості та переваги

Автор: Таня
11.06.2019 16:24

УФ-друк - популярний в сучасній поліграфічній справі вид струменевого друку, який характеризується застосуванням фарб, що стають твердими при впливі на них променів ультрафіолету. Дана технологія дозволяє отримувати чіткі, барвисті зображення з високими експлуатаційними характеристиками. Як відзначають фахівці, на відміну від традиційного друку, УФ-чорнила лягають товстим шаром, що забезпечує більш тривалий термін служби зображення.
 
 
Сфера використання
 
За допомогою УФ-друку, який можна замовити тут https://es.com.ua/ufprint.html вдасться перетворити інтер'єр свого будинку або квартири у справжній шедевр. Прикрашені нею фасад, стільниця або оригінальна кахельна плитка створять відчуття затишку на кухні, у вітальні - привернуть увагу гостей яскраві шпалери з обраним вами малюнком, а в дитячій кімнаті малюків порадують зображення улюблених казкових персонажів.
 
Широко використовується ультрафіолетовий друк і при виготовленні рекламної продукції: постерів, вивісок, банерів, каталогів, а також сувенірної: ручки, папки, щоденники, брелоки, запальнички, ножі, годинник і т. д.
 
Переваги УФ-друку
 
На відміну від інших методів перенесення зображення, УФ-друк має низку переваг:
 
1. Висока якість. Найменша деталізація зображень видно на виробах, виконаних з використанням УФ-технології. Згодом малюнок не втрачає первісну яскравість, при чому фарби однаково стійкі на будь-якому матеріалі. Фарба миттєво сохне, чим обумовлена ​​"міцність" малюнка. Перед нанесенням зображення, поверхні деяких матеріалів додатково обробляються антистатичною рідиною видаляє пил, що гарантує ще більш однорідний розподіл чорнила по основі.
 
2. Екологічність. УФ-фарби не містять небезпечних речовин. При виконанні друку не виділяється ніяких шкідливих випарів. Після обробки чорнила УФ-променями, покриття так само абсолютно нешкідливо. Тому, подібна технологія допускається до використання в інтер'єрах житлових квартир і до виробництва товарів з високими санітарними та гігієнічними вимогами.
 
3. Стійкість до абразивних впливів. Зображення, нанесене УФ чорнилом, є стійким до впливу різними хімічними речовинами. За малюнком можна доглядати за допомогою звичайних засобів побутової хімії. Ультрафіолетові чорнило вважаються дуже стійкими і досить довговічними.
 
Варто відзначити і такі гідності ультрафіолетового друку, як:
 
• Простота у використанні, так як немає необхідності в плівках, матрицях, кліше. Немає будь-яких підготовчих етапів, крім самого друку.
 
• Швидкість виробництва. Час виготовлення продукції з нанесенням УФ-друку - від декількох годин до 2-3 днів, в залежності від обсягів роботи і виду вихідного матеріалу.
 
• Підготовка макета для друку не вимагає яких-небудь особливих умінь. Можна друкувати векторні малюнки або сподобалися картинки з інтернету - головне, щоб вони були досить хорошої якості.
 
 
Які матеріали придатні для УФ-друку?
 
Дана технологія дозволяє працювати практично з будь-якими матеріалами. При чому, основою під друк можуть бути і рівні і фактурні поверхні. Фарби, що реагують на УФ-опромінення, однаково добре поводяться як на папері або картоні, так і на полімерних плівках, оргсклі, кераміці, склотканини, на натуральному або штучному камені, на ПВХ і деревних матеріалах.
 
Особливістю методу є можливість створення об'ємних малюнків, наприклад, вітражів з об'ємним контуром. Тобто, самі звичайні деталі інтер'єру тепер можна робити набагато цікавіше і оригінальніше.
 
УФ-друк - це новітній спосіб якісного нанесення зображень на самі різні поверхні, що відкриває найширші можливості для застосування підсумкової продукції.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99