Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Інвестування грошей: як зробити це правильно?

Автор: Таня
07.06.2019 21:27

Безсумнівно, інтернет-домени є хорошим варіантом для вкладення грошей. Ця тема не популярна, але вона набуває все більшої популярності, головним чином тому, що кожен інвестор може розраховувати на більшу віддачу, вкладаючи невеликі суми. Домени торгуються на доменній біржі, і їх можна отримати декількома способами: реєстрація, покупка і перехоплення через опцію. Ціни на домени доходять навіть до мільйона.
 
Домени - це ідеальний спосіб заробити гроші. Їх порівнюють з нерухомістю, але торгувати доменами набагато простіше, і кожен може розраховувати на більш швидкий прибуток. В епоху електронізації, компанії, у яких немає власного веб-сайту, втрачають масу клієнтів. Вся торгівля і сфера послуг переміщаються в Інтернет, і інвестори можуть використовувати його, продаючи їм інтернет-домени. Не потрібно мати великі гроші спочатку для того, щоб організувати бізнес. Можна почати заробляти, почавши з декількох токенов, щоб зареєструвати перші домени, які можуть принести прибуток. Якщо вас цікавить максимальная прибыль FCT, то радимо перейти за посиланням.
 
Домени також є відмінним вкладенням капіталу. Якщо у інвестора є більше ресурсів, інвестувати можна в домени, які набувають цінності з року в рік. Можна заробляти гроші в Інтернеті, не займаючись бізнесом. Працювати вдома перед комп'ютером з чашкою кави - ось так це виглядає.
 
Для заробітку на токенах, не потрібні спеціальні знання. Переваги колосальні:
 
  • Швидкий і простий зрозумілий сайт, з відкритим вихідним кодом;
  • Ніхто не може розпоряджатися вкладеним капіталом, немає адміністрації, посередників;
  • Завжди можна вивести кошти, зібрані за допомогою електронних платежів,
  • Курс інвестицій регулюється згідно циклічної ФО;
  • Має найбільшу кількість користувачів;
  • Завдяки компанії інвестори можуть купувати, реєструвати, і продавати валюту на весь світ;
  • Кожен користувач завжди може розраховувати на кваліфіковану підтримку консультантів.
 
Курс токена (з урахуванням того, що він постійно змінюється) повністю забезпечений резервами ЕТН на балансі смарт-контракту. Знання основних моментів анти-лаві дозволить отримувати більший прибуток. Тут є реферальна система, за кожного залученого учасника, користувач отримує 5% від вартості, за яку було придбано токени. Тому пасивний заробіток також може приносити хороші гроші.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99