Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати квартиру швидко та ефективно?

Автор: Vladislav
05.06.2019 21:45

Кожній людині потрібно знати добре основні правила вибору житла. Від цього залежить і майбутнє життя, адже хороша квартира в нормальному районі - це запорука успіху і в інших напрямках. Так як же придбати дійсно надійну, хорошу нерухомість? Для цього можна звернутися до професіоналів.

Основним критерієм є вартість житла https://berezhanskiy.com.ua/apartments/. Буває іноді, що схожі об'єкти нерухомості за ціною дуже відрізняються. На вартість впливають і запити продавця, і ремонт, і багато іншого. Але треба пам'ятати, що торгуватися завжди необхідно, так як знижка з нерухомості буває суттєвою. Про іпотеку ж треба сказати, що її брати в самому крайньому випадку потрібно, так як за цим кредитом не завжди буває можливість розплатитися.

Документи на житло завжди потрібно перевіряти в реєстраційній палаті нерухомості. Бувають «підводні камені», і потрібно це пам'ятати. Про сусідів дізнаватися найкраще у мешканців під'їзду. А ось про комунальні неполадки будинку, де знаходяться квартиры в «Бережанском», потрібно питати у керуючої компанії.

Зрозуміло, що виходять на галасливу вулицю вікна не принесуть комфорту, тому треба намагатися вибирати житло, щоб віконця виходили на подвір'я. А про поверхи треба сказати, що перші і останні бажано не розглядати. Ясно, що такі варіанти дешевше, але вони не зручні, і тому вибирати краще середню поверховість. Іноді звичайно можна придбати на першому поверсі квартиру, якщо планується поселити пенсіонера, або під магазин.

Дуже важливо завжди дивитися на якість обробки, адже на ремонт йдуть сотні тисяч гривень. Можна лише тоді не дивитися на ремонт, якщо є гроші в потрібній кількості, і всі моменти інші влаштовують. Але зазвичай стан житла відіграє значну роль у виборі квартири, тому найкраще купить квартиру в ЖК «Бережанском».

Треба розуміти, що сусіди бувають гучні. Нікому не сподобається, якщо за стінкою часто будуть проводитися вечірки. Потрібно пам'ятати про це, і цікавитися цим питанням. Адже іноді через сусідів і відбувається переїзд на нове місце проживання.

Вибирати потрібно агентство нерухомості з хорошою репутацією. Не слід звертатися в сумнівні компанії і різним приватним фахівцям в даній сфері, так як можуть траплятися й шахраї. Хороша страховка від неприємностей - це роками перевірена агентство нерухомості. А ріелтор з такої фірми теж повинен бути професіоналом, але працювати краще з ним спільно, щоб результат був максимальним.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99