Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Особливості та переваги реєстрації компанії в Нідерландах

Автор: Vladislav
20.05.2019 21:42

Багато бізнесменів останнім часом бажають зареєструвати власну організацію в такій державі, як Нідерланди. І це зовсім не дивно! Але, реєстрація компанії в Нідерландах, володіє власними нюансами. Тому перед здійсненням цієї процедури, обов'язково варто ознайомитися з усіма особливостями, а також вивчити всі існуючі «підводні камені».

 

Як зареєструвати компанію в Нідерландах?

Цього року регистрация компании в Нидерландах була в значній мірі спрощена. А ось серед головних переваг відкриття компанії саме в цьому місці, спочатку необхідно виділити:

  • Привабливість податкової політики.
  • Вигідність розташування країни в Європі.
  • Постійне застосування інноваційних технологій.
  • Вигідність співпраці з банківськими установами.
  • Надійність системи і права та зручність підписання угод.
  • Відсутність подвійного оподаткування.

У Нідерландах передбачено кілька форм ведення бізнесу, які є найбільш цікавими для численної кількості підприємців. Це закрита організація з обмеженою відповідальність або відкрита компанія аналогічного виду. У будь-якій ситуації, реєстрація фірми в Голландії має наступні особливості:

Назва організації обов'язково має бути оригінальним, а не ідентичним. Там не повинні бути присутніми і всілякі помилки. Також має бути відсутня і демонстрація приналежності, наприклад, до самої королівської сім'ї. Обов'язково відсутність і натяків на зв'язок з якимись органами самоврядування. У назву повинні бути присутніми і такі абревіатури, як BV, а також NV.

Мінімальна сума капіталу повинна знаходитися на рівні не менше 0,01 євро для BV. Під час реєстрації компанії в обов'язковому порядку потрібно сплатити не менше 1 акції.

Мінімальна сума капіталу для форми NV повинна становити не менше 225 тисяч євро. Все це оплачується при безпосередній реєстрації.
Не обходиться і без випуску власних акцій. Організація будь-якого виду діяльності і форми ведення бізнесу має право випуску тільки іменного варіанту акцій. Іноді допускається і випуск пріоритетний вид.

Новости киберспорта

 
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99