Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати берці?

Автор: Vladislav
20.05.2019 21:33

Берці - це невід'ємний елемент будь-якої військової екіпіровки. Головною відмінністю таких моделей від звичайних чобіт є щільне фіксування ноги за рахунок шнурівки, при рухомому голеностопе. Це дозволяє значно знизити ризик небезпеки пошкодити сухожилля.

На сьогоднішній день берці отримали досить широке поширення не тільки в армійського життя. Завдяки своїм відмітним міцності якостям берці досить часто використовують любителі екстремальних видів спорту, рибалки, мисливці і всі інші люди, яким необхідний високий рівень захисту ноги.

У продажу на https://militarka.com.ua/obuv.html є великий асортимент берців як від вітчизняних, так і від іноземних виробників. Такий вибір може збити з пантелику будь-якого недосвідченого покупця. Для того щоб вибрати по-справжньому якісний виріб слід звернути свою увагу на цілий ряд параметрів.

Спершу потрібно дізнатися з якого матеріалу зроблені берці. Найбільшу захист здатна забезпечити натуральна шкіра (замша, нубук) або бавовна в різних комбінаціях. Нубук часто піддають обробці маслосодержащей засобами для збільшення його водовідштовхувальних характеристик.

Одним з найоптимальніших варіантів по співвідношенню ціна / якості є берці з хромової шкіри. Вона володіє необхідною міцністю, вологостійкістю і теплоізоляцією. Такі моделі сповна відпрацьовують кожен вкладений в них рубль.

Залежно від сезону носіння і утилітарних завдань варто вибирати різні моделі берців. Так, наприклад, берці з термоеластопластовой підошвою відмінно підійдуть для носіння в холодну пору року. За рахунок особливостей будови свого внутрішнього і зовнішнього шару підошва не пропускає холодне повітря зовні і зберігає теплий всередині.

Для носіння в літній період прекрасно підійдуть берці з підошвою з поліуретану, оскільки даний матеріал досить гнучкий, стійкий і дозволяє нозі дихати. Наявність підкладки в моделях, призначених для носіння в теплий період не обов'язково. Але якщо вона все-таки є, то бажано щоб це була мембранна тканина.

У 80% вага берців залежить від їх підошви. Оскільки берці самі по собі далеко не найлегша взуття при їх виборі варто орієнтуватися на свої потреби та можливості. Якщо доведеться проходити великі дистанції, то краще віддавати перевагу берцями з жорсткою підошвою.

Вибрати берци не дуже складно, головне заздалегідь визначитися з цілями і умовами їх експлуатації.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99