Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати хорошу приватну лабораторію?

Автор: Vladislav
16.05.2019 22:10

Часто при зверненні до лікаря неможливо отримати точний аналіз без лабораторних досліджень. Чому ж вони так важливі? Вся справа полягає в тому, що при проведенні аналізів можна створити максимально детальну картину. Дослідження дозволяють отримати глибоку інформацію про матеріалах організму і біологічних рідинах. Щоб відомості виявилися правильними, рекомендується звернутися до надійних фахівцям. Мережа лабораторій synevo, яка добре зарекомендувала себе в Європі, - відмінне рішення.

Synevo - лабораторії європейського масштабу. Чим же вони так привабливі? Які їх особливості? Унікальність цієї мережі полягає в тому, що вона представлена ​​великою кількістю об'єктів. Їх більше 70, і вони розташовані в:

  • Україна;
  • Польщі;
  • Бельгії;
  • Туреччини;
  • Німеччині та інших країнах.

Приваблива особливість лабораторій synevo отзывы про які дуже позитивні, полягає в тому, що компанія оснащена інноваційним японським і швейцарським обладнанням. Також ця мережа користується апаратами останнього покоління і кращими реагентами.

Ось чому така діагностика дозволяє отримати найточніші результати.

Чому варто довіряти великим лабораторіям?

Сьогодні більшість великих лабораторій працюють за таким же принципом. Які ж інші переваги подібних мереж? Всі масштабні діагностичні компанії володіють новітньої лабораторною базою. У їх розпорядженні інноваційне обладнання та кращі апарати. До всього іншого, зазвичай великі лабораторії мають інформаційною системою інтегрованого типу. Тобто все центри і діагностичні пункти є єдиним цілим, завдяки чому:

  • обробка досліджень автоматизована;
  • вплив людського фактора зведено до мінімальної позначки;
  • забезпечена точність всіх показників;
  • досягнута максимальна інформативність даних.

Інша особливість великих лабораторій полягає в тому, що вони в більшості своїй пройшли акредитацію. Що це дає? Акредитація виступає таким собі підтвердженням того, що компанія повністю відповідає всім нормативам, які встановлює держава. Відповідно, результатами діагностики можна довіряти. Вони будуть точними і надійними.

Але це ще не всі переваги великих лабораторій. Серед інших достоїнств таких масштабних дослідницьких центрів варто виділити:

  • можливість надання широкого спектра послуг;
  • висококваліфікований персонал в штаті;
  • наявність дозвільних документів на проведення всіх видів діяльності.

Серйозні клініко-діагностичні лабораторії допомагають швидко і ефективно отримати результати практично будь-яких аналізів. Це допомагає на ранніх стадіях виявити захворювання і почати терапію якомога швидше.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99