Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Правила вибору надійного ломбарду

Автор: Vladislav
16.05.2019 21:46

У житті кожної людини можуть наступити фінансові труднощі. Їх рішення потрібно довіряти тільки перевіреним, сумлінним компаніям, якими можуть бути ломбарди. З причини того, що сьогодні на ринку існує величезна безліч ломбардів, простій людині не так-то й просто зробити правильний вибір. Існує ряд аспектів, за якими розрізняються ломбарди. Про ступінь надійності таких закладів можна говорити тільки після знайомства з загальними правилами співпраці.

Рекомендації на практиці

При виборі ломбарду не варто звертати уваги на компанії, які пропонують дуже маленькі або сильно великі виплати за заставною вартістю. Справа в тому, що будь-який ломбард працює тільки заради прибутку. Всі знають про те, де буває безкоштовний сир.

Інша справа, коли до клієнта робиться індивідуальний підхід. Наприклад, ломбард може запропонувати своєму клієнтові вигідну процентну ставку, а також великі терміни погашення боргу. Бажано, щоб у важкі моменти ломбард йшов вам назустріч: продовження договору, дозвіл на оформлення пільгових умов і так далі.

До речі, вас може зацікавити рейтинг ломбардів https://lombardy.top/, завдяки якому можна вибрати найнадійніший ломбард саме для вас!

Крім іншого, зверніть увагу на систему безпеки, яка є в ломбарді. Так, сьогодні кожен ломбард в Новосибірську має всі умови для зберігання цінностей клієнтів: є система відеоспостереження, сигналізація та інші засоби безпеки. Якщо ж в ломбард здається автомобіль, то повинна бути спеціальна стоянка. Дрібні коштовності можуть розміщуватися або в сейфах, або на вітринах, захищених куленепробивним склом.

Нарешті, поцікавтеся, що думають про обраний ломбарді люди. Бажано не тільки читати відгуки в Інтернеті (вони можуть бути сфабрикованими), але і знаходити людей, які особисто користувалися послугами закладу. Зрозуміло, кількість опрацьованих на ринку років - це також показник якості ломбарду.

Пам'ятайте: якщо в ломбард були отримані кошти під заставу майна, то при простроченні платежу повернути назад цінності не вийде. Втім, про це всі ломбарди попереджають клієнта заздалегідь.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99