Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Оздоблення лоджій і балконів під ключ

Автор: Vladislav
13.05.2019 23:08

Якісна обробка балкона і лоджії може легко перетворити ці звичні для багатьох місця для зберігання речей в справжні кімнати. Особливо, якщо вибрати варіант з «теплим» склінням, отримавши всередині комфортну температуру навіть в зимовий час. Тут можна відпочивати, спостерігати за що відкривається з вікна пейзажем, і навіть працювати, створивши своє невелике особистий простір при відсутності достатнього місця в квартирі. При цьому вибір призначення приміщень впливає і на варіант їх обробки, від чого, в свою чергу, залежить і вартість робіт.

Утеплення приміщення

Однією з найважливіших характеристик балкона і лоджії, використовуваних в якості житлового та робочого приміщення, є температура повітря. І, якщо в теплий період року вона буде практично однаковою і в опалювальних, і в неопалюваних приміщеннях, для зимового варіанту додаткової кімнати варто передбачити хороше утеплення, тому варто балкон под ключ заказать. Вибір матеріалів залежить від типу скління:

  • для рам з ПВХ профілів рекомендується використовувати Піноплекс або мінеральну вату;
  • для «холодного» алюмінієвого скління можлива тільки установка вітрозахисних полотен;
  • при зовнішній обробці приміщення сайдингом на додатковому утепленні можна частково заощадити, так як цей варіант і так тепліше інших.

До речі, балконы с выносом мають багато переваг.

Внутрішня обшивка

Для підвищення температури і поліпшення інтер'єру балконів і лоджій користуються обшивкою внутрішніх поверхонь. Для стін використовуються такі матеріали як:

  • євровагонка - практична, приваблива на вигляд, невибаглива в обслуговуванні і стійка до механічних впливів;
  • пластикова вагонка, що володіє практично всіма якостями «евровагонки», однак більш дешева і менш міцна;
  • панелі ПВХ, найвигідніший на сьогоднішній день варіант обробки балконів і лоджій, естетичний, вологостійкий і довговічний.

Зверніть увагу на вікна, адже окна купить ви можете досить якісні і це зіграє серйозну роль в утепленні. Будова підлоги теж є важливим елементом оздоблення неопалюваних приміщень. Підлогове покриття повинне бути теплим і міцним. Найпопулярнішими варіантами для балконної підлоги є ламінат і шпунтована сосна. Перший більш вигідний і стійкий до стирання. Однак дошки мають набагато кращої тепло- і звукоізоляцією, тоді як при укладанні ламінату тут варто передбачити систему «теплих підлог».

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99