Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Консультація бухгалтера: особливості

Автор: Vladislav
11.05.2019 22:38

Юридична особа або індивідуальний підприємець повинні вести бухгалтерський облік різного рівня складності. Бухгалтерські консультації іноді знімають необхідність в штатному бухгалтера або дозволяють складні моменти ведення БО.

Випадки, коли необхідна консультація бухгалтера

Дуже поширені ситуації, коли в штат приймається співробітник із середнім рівнем для ведення повсякденної, поточної роботи. У разі виникнення нестандартних, складних ситуацій керівник звертається до аутсорсингової компанії з фахівцями високого рівня. Зазвичай вони складаються в об'єднанні ІБП, мають атестат аудитора, багато років працювали в своїй області. Таких фахівців багато, наприклад, в компанії Big Time.

У ряді випадків, для нових або постійних клієнтів такі компанії проводять безкоштовні бухгалтерські консультації онлайн. Подібний розподіл обов'язків знижує витрати на зарплату штатному співробітникові, дозволяє уникати штрафів, пені від ИФНС. Помилка може спливти і через кілька років, що може обернутися втратою часу і грошей для підприємства або ІП.

У залученої компанії кожен співробітник зазвичай спеціалізується на своєму вузькому ділянці - ПДВ, податок на прибуток, трудове законодавство в сфері бухобліку, формування витрат і інші напрямки. Сучасне суспільство ділиться на вузьких фахівців, які регулярно підвищують свій рівень підготовки. У бухобліку це важливо, оскільки один фахівець не може глибоко розбиратися у всіх нюансах і охопити все коло проблем.

Пропоновані на ринку консультації бухгалтера

Організації, які надають послуги з бухобліку, надають клієнтам стандартні варіанти обслуговування:

Разове або періодичне консультування. Цей пакет найдешевший. Послуги надаються при значній зміні в законодавстві, необхідність початкової постановки системи бухобліку або при її коригуванні. В такому випадку є співробітник в штаті клієнта, але тема для нього складна, тому потрібна допомога з боку.

Аналіз за допомогою електронної пошти або телефону, коли дозволяється раптово виникла проблема. Укладається договір, в якому зазначаються строки і ціна послуги.

Повне ведення бухобліку, коли в штаті клієнта немає співробітника. Робота може вестися віддалено або персонально, за підприємством закріплюється співробітник.

Разові або постійні консультації бухгалтера для ТОВ та інших юридичних осіб. Сторонами визначається на підставі чисельно певних факторів ступінь і глибина співробітництва, і укладається договір. Крім ТОВ можуть обслуговуватися ПАТ, МУП, ГУП, НКО та інші організації. У кожної з них своя специфіка діяльності.

Консультації бухгалтера для ВП. Аутсорсингова компанія підбирає співробітника, що спеціалізується на бухгалтерському і податковому обліку індивідуального підприємця. В даному випадку мають значення податкові режими (загальний, ССО, ЕНВД, патент), сфера діяльності, обсяги виробництва, кількість контрагентів, число найманих робітників.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99