Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Інвестиції в біткойн: особливості

Автор: Vladislav
06.05.2019 21:31

Тема криптовалюта неймовірно актуальна в наші дні. Ті, хто ще не обзавівся Bitcoin фермою і не намагається робити математичні операції, створюючи блокчейни і виловлюючи нові біткоіни, активно інвестують в криптовалюту і заробляють на коливаннях курсу. Буквально за рік криптовалюта Bitcoin зросла на 300%.

 

Якщо на початку січня 2017 року цифрова монетка Bitcoin коштувала всього 800 доларів, то на початку вересня її ціна перевищила до 5000 доларів. Після цього на ринку відбулися деякі коригування і курс біткоіни злегка знизився, однак сьогодні він досягає більше 4000 доларів, що дозволяє не погано заробляти всім, хто розбирається в аналітиці, вміє робити вірні прогнози і володіє Bitcoin-гаманцем. Найвигідніший спосіб для українців - обміняти біткоіни через сервіс Xbtc.com.ua.

Все що потрібно для обміну на даному сайті - це всього лише вказати кількість біткоіни, які ви бажаєте продати, ввести свою адресу ВТС-гаманця і адресу електронної пошти. Надалі оплатити продаж або купівлю цифрової криптовалюта можна за допомогою карти, через Приват24 або готівкою. XВтс - це надійний сервіс, який дозволяє абсолютно легально в інтернеті обмінювати цифрову валюту, продаючи Bitcoin за українські гривні, або долари. Зараз на сайті можна в режимі онлайн поповнити біткойн-гаманець, продати або купити Сатоши і біткоіни, вивести кошти на карту банку в гривнях, зробити обмін, купити Bitcoin, не маючи власного гаманця, з допомогою зарахування коштів на електронну пошту.

Також всі користувачі сервісу Xbtc.com.ua можуть розраховувати на цілодобову техпідтримку, особливо це допомагає новачкам, які поки ще не дуже добре розбираються в темі криптовалюта. Для того, щоб не зробити помилки, вивчіть новини на сайті Xbtc.com.ua, прочитайте статтю «Bitcoin простими словами». Переваги можете подивитися і дізнатися про всі плюси інвестицій в цифрові гроші, які сьогодні представляють величезний інтерес у всьому світі. Мінімальна кількість ВТС, яке можна купити за гривні або долари, становить 0,0001 ВТС, тобто близько 12 грн. У той же час, якщо сьогодні ви придбаєте 1 Bitcoin за 4300 доларів, то через кілька років заробите в 5 разів більше. За прогнозами експертів, до 2020 року ціна цієї криптовалюта сягатиме в районі 15-20000 доларів США.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99