Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати кавоварку для дому - види кавоварок і головні критерії

Автор: Vladislav
06.05.2019 21:26

Любителі ароматної кави все частіше намагаються автоматизувати процес приготування цього напою, щоб звільнити час для інших справ. Для цього у великих кількостях в магазинах продаються спеціальні пристрої - кавоварки і кавомашини. Щоб не помилитися при виборі, важливо знати, як вибрати кавоварку для дому.

Види кавоварок

Кава популярна по всьому світу. Багато цінуютьїї за смакові якості і заряд бадьорості, який вона дарує. Хтось вживає каву не часто, або і зовсім пригощає нею гостей, а для деяких цінителів 5-6 чашок напою в день - абсолютна норма. Тому кожному необхідна своя кавоварка для дому https://coffeetrade.ua/catalog/kofevarki/, яка буде відповідати вимогам як якості напою, так і його обсягу. Залежно від принципу приготування кави, девайси бувають:

Французький прес простий пристрій, схоже на чайник для заварювання, в який вбудований поршень з фільтром. Кава насипається на дно і заливається окропом, потім поршень опускається і напій проходить через фільтр. Таку каву більше буде схожий на розчинну з присмаком меленого.

Електрична турка- той же всім відомий аксесуар для приготування кави, тільки зі спеціальним нагрівальним елементом.
Крапельна кофеварка- найпростіший і дешевий вид девайса.

Гейзерна кофеварка- місткі пристрої, які готують великий обсяг напою зі стійкою пінкою.

Ріжкова кофеварка- вивчаючи, як вибрати кавоварку для дому, цього типу варто віддавати перевагу, якщо ви справжній цінитель ароматного напою, так як ціна подібних девайсів висока.

Капсульна кофеварка- найлегший в догляді тип приладу.

Капсульні кавоварки для дому

Якщо у вас виникли сумніви, яка кавоварка краще підійде для будинку, і при цьому для вас важливо, щоб догляд за приладом був мінімальний, сміливо вибирайте капсульну кавоварку. В її основі лежить принцип пропускання водяної пари через спеціальну капсулу (її ще називають Чалда), в якій містяться всі необхідні інгредієнти. Таким чином за лічені секунди ви отримаєте чашку ароматного напою.

До того ж такий прилад вимагає мінімального догляду - оболонки капсул скидаються в спеціальний контейнер і від вас вимагається лише протирати машину від бризок і очищати піддон. Мінусами такого агрегату є як висока вартість самого приладу, так і його комплектуючих - капсул. Багато кавомашини даного типу працюють тільки з чалдами того ж виробника, що і сам агрегат. Також вибір сортів кави мізерний.

Гейзерні кавоварки для дому

Інший принцип роботи мають гейзерні кавоварки. Яку вибрати машину, слід вирішувати, спираючись на потрібній обсяг готового напою. Такий апарат має нагрівальний елемент знизу і відсік для води. Нагріваючись, вона проходить через фільтр з меленою кавою і потрапляє в кавник. За один раз така машина готує повний кавник напою, при меншому рівні води агрегат просто не включиться. Це дуже зручно в офісах і будинках, де каву п'ють часто і багато.

У гейзерній кавоварці можна заварювати чай і трави, а корисна функція автоподогрева допоможе напою залишатися теплим. У більш просунутих моделях можна програмувати фортеця готового кава - чим міцніше буде задана величина, тим більшу кількість разів пристрій прожене воду через фільтр, хоча аромат при цьому загубиться.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99