Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як отримати кредит з поганою кредитною історією

Автор: Vladislav
04.05.2019 20:56

Громадянам з гарною кредитною історією, значною білої заробітною платою, великим стажем або іншими ознаками фінансової спроможності банківські установи видають готівку в кредит без зволікань і будь-яких проблем. Але набагато частіше в таких грошах потребують громадяни іншої категорії: ті, кого скоротили, або тільки що влаштувалися на роботу, а також ті, хто повинен терміново закрити інший кредит.

Кредитна історія - відомості, що характеризують виконання взятих громадянином фінансових зобов'язань. Основні джерела формування таких історій: банки, факт співпраці з МФО, інші кредитори, які повинні надавати відомості про зобов'язання і своїх клієнтів в так звані бюро кредитних історій. У ці організації банки подають інформацію позичальників і в них же отримують відомості про нових потенційних клієнтів.

До речі, на сайті https://moneyonline.com.ua/кредит-с-плохой-кредитной-историей/ ви можете отримати кредит навіть якщо у вас погана кредитна історія.

Великі державні фінансові організації співпрацюють з усіма бюро і можуть дізнатися все про тих, хто звертається до них за отриманням позики. Комерційні банки працюють тільки з частиною і можуть пропустити будь-які відомості. Нові організації або фірми швидких позик, можливо, взагалі нічого не перевіряють і надають позики безвідмовно майже всім для залучення нової клієнтури.

Дані з кредитного рейтингу - основний фактор прийняття рішення про схвалення позики. Завдяки цьому рейтингу кредитор розуміє, надійний його клієнт чи ні.

Способи поліпшення кредитної історії

Після проведення перевірки рейтингу громадянину слід позбутися всіх проблем, від яких тільки можна. Підійти в банк, попросити вказати в БКІ, що займ закритий.

Якщо в те, що трапилося немає провини громадянина, все виправлять, а поки Вам слід попрацювати над:

  • Закриттям поточної прострочення (ідеальний варіант - погашення боргу повністю);
  • Рефінансуванням (процедура допоможе платити менше кожен місяць);
  • Отриманням невеликої суми грошей в борг і своєчасним його погашенням (різні банківські програми допоможуть поліпшити історію і сформувати її з нуля);
  • Придбанням в розстрочку товару (магазини не користуються послугами БКІ, що допоможе сформувати позитивний рейтинг;
  • Оформленням іпотечного кредиту, автокредиту або позики на невелику суму і великий термін (заявкірассматріваются в індивідуальному порядку, можна спробувати поговорити з менеджером, схиливши його схвалити заявку).
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99