Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати лікувальну косметику?

Автор: Vladislav
29.04.2019 17:30

Косметика - головний союзник жінок в боротьбі за продовження природної краси і здоров'я шкіри і волосся. Сьогодні існують сотні різних косметичних засобів, які допомагають підтримувати гідробаланс шкіри, допомагають боротися зі зморшками і додають волоссю здоровий блиск. Все більше представниць прекрасної статі віддають перевагу лікувальну косметику, яка допомагає позбутися від багатьох дрібних і серйозних неприємностей.

Але не вся лікувальна косметика дає хороший результат, а деяка навіть може нашкодити. На що ж варто звернути увагу вибираючи лікувальну косметику та як не помилитися з вибором?

Перш за все, ознайомтеся з виробником, зазначеним на упаковці. До речі, Kisa.ua рекомендует лечебную косметику SesDerma. Якісна косметика з лікувальним ефектом виробляється в Італії, Швейцарії, Ізраїлі та Німеччині. Саме ці країни славляться своїми косметичними лініями, здатними не тільки перетворити жінку, але і позбавити її від багатьох проблем зі шкірою і волоссям. Звичайно, не можна з упевненістю стверджувати, що косметика, виготовлена ​​в інших країнах, не так добре, але саме марки перерахованих країн користуються найбільшим попитом і успішно проходять всі клінічні дослідження в лабораторних умовах.

Якісна лікувальна косметика має докладний склад на декількох мовах і опис дії на шкіру або волосся. Зверніть увагу на перші позиції, зазначені в складі. Це повинні бути органічні інгредієнти. В іншому випадку, ця косметика якщо і буде давати лікувальний ефект, то зовсім недовго. Саме 5 перших позицій і є основними діючими компонентами. У лікувальній косметиці це, як правило, витяжки з лікарських рослин, органічні добавки, масла і компоненти тваринного походження.

Термін придатності лікувальної косметики також може розповісти багато про що. Чим він менше, тим більше в складі натуральних інгредієнтів. Винятком є ​​кошти, головними активними компонентами в яких заявлені кислоти і неорганічні сполуки. Така косметика найчастіше спрямована на лікування пігментних плям і запущеної стадії акне у власниць жирної шкіри. Найкраще купувати лікувальну косметику, спираючись на численні позитивні відгуки відбулися, задоволених результатом покупців.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99