Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Вибираємо форекс-брокера

Автор: Vladislav
29.04.2019 17:25

Щоб вести успішну торгівлю на Forex недостатньо бути генієм математики та прогнозування. Важливо заручитися підтримкою надійного брокера, тим більше, що без нього робота на ринку не можлива. Саме брокер є посередником. «Провідником» на фінансовий ринок. Таким чином, вибір форекс брокера, це одна з перших ступенів трейдера. Відзначимо, що не обов'язково всю свою кар'єру будувати з одним посередником, який колись здавався вам ідеальним. Ви ростете, як і ваші запити, потреби. Тому, як тільки відчуєте що «виросли» - розглядайте пропозиції від нових брокерів.

До слова, ринок брокерських компаній високо конкурентний і постійно розвивається. Кожен буквально «воює» за клієнта, а тому пропозиції намагаються робити максимально вигідні для трейдера (звичайно, не на шкоду собі).

Правила вибору

Щоб майбутня співпраця була продуктивною для обох сторін, вибір форекс брокера варто довірити професіоналам Fxcoins. Це доступно кожному сучасному трейдеру на відміну від «піонерів», яким доводилося все робити самостійно і вибирати посередника за принципом «проб і помилок».

Основні орієнтири у виборі брокера:

  • Популярність компанії. Як правило, якщо ви співпрацюєте з лідерами ринку, ви можете розраховувати на кращі пропозиції для ведення торгів, гарантію виплат і багато іншого.
  • Бонуси. Для деяких трейдерів вкрай важливо отримувати різні бонуси у вигляді знижок, ніж брендовість компанії.
  • Стратегії. Зверніть увагу на кількість стратегій, якими можна вести угоди. Для новачка, який в пошуку «свій» тактики роботи дуже важливо мати можливість пробувати різний ведення торгів.
  • Комісія. Кожен брокер бере свою комісію за надані кошти роботи, підтримку та інші атрибути. У кожного свої розцінки.

Швидка допомога

Якщо зробити правильний вибір самостійно не виходить, скористайтеся сервісом допомоги. Представляє він собою анкету з кількома блоками, в кожному з яких є питання. Відповідаючи на ці питання, ви даєте зрозуміти систему, що вам потрібно.

Отримані відповіді генеруються і видається добірка брокерів. Далі справа за вами і вашими потребами.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99