Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як правильно використовувати свою торговельну стратегію?

Автор: Vladislav
19.04.2019 11:58

Як правильно використовувати свою торговельну стратегію? Це проблема, з якою найчастіше стикаються початківці трейдери, які вивчили основи торгівлі і намагаються отримувати стабільний прибуток з ринку.

Зазвичай це трейдери, які:

  • Вивчили основи трейдингу.
  • Мають торговий план і грамотний мані менеджмент.
  • Знайшли робочу торгову стратегію.
  • Працюють над торгової психологією.

Все це необхідні кроки, щоб досягти успіху в трейдингу. Однак вони не дають вам гарантій, що ви зможете торгувати прибутково. Чому так відбувається? Найбільш часта причина невдач полягає в тому, що ви не дуже строго дотримуєтеся свого торгового плану і не досить глибоко аналізуєте поточну ринкову ситуацію.

Навіщо потрібна торгова стратегія?

Ваша торговельна стратегія, яку ви можете найти в этой категории, є невід'ємною частиною вашого торгового плану і самого процесу торгівлі. В ідеалі ваша торгова стратегія повинна містити набір керівних принципів і правил, які вам необхідно постійно дотримуватися, щоб торгувати прибутково.

Вона може включати в себе:

  • Аналіз ринку.
  • Пошук точки входу.
  • Вхід і вихід з угоди.

Часто початківці трейдери читають масу непотрібної і неправдивої інформації про трейдинг і постійно чують помилкові поради. Наприклад:

Довіряйте своїй торговельній стратегії. Якщо ваша стратегія говорить вам, що потрібно йти в лонг, відкривайте лонг. Якщо вона дає сигнал на шорт, відкривайте шорт.

Ця рада здається логічним на перший погляд. Однак подібний метод торгівлі насправді контрпродуктивен. Якщо ви скористаєтеся цією рекомендацією, ви фактично вимкніть свій мозок і будете торгувати з зав'язаними очима. У трейдингу дуже важливо, щоб ви постійно ставили під сумнів свою торгову стратегію. Це нормальна практика, яка дозволить вам залишатися гнучким і дасть вам можливість постійно адаптуватися до мінливих ринкових умов.

Ваша стратегія може відмінно працювати для певних торгових установок, але в будь-якій угоді завжди є кілька змінних, які впливають на ймовірність отримати прибуток від даної угоди. Ви постійно повинні прагнути поліпшити свою торговельну стратегію. Жоден метод торгівлі не може бути ідеальним. Всякий раз, коли ви хочете відкрити нову позицію, ви повинні ретельно оцінити поточні ринкові умови і знайти досить хороший сетап прайс екшен для відповідної точки входу.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99