Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Переваги широкоформатного друку

Автор: Vladislav
19.04.2019 11:17

Сучасні технології виробництва рекламної продукції широко використовують інноваційні методи і різноманітні матеріали. Тому друкована POS-продукція відрізняється бездоганною якістю, що дозволяє підняти рекламну компанію на найвищий рівень, залучити максимальну кількість представників цільової аудиторії. Якість зображення, яскравість фарб найвищої якості при низькій вартості дозволяють широкоформатного друку стати затребуваним інструментом в поліграфічному сегменті виробництва інтер'єрах і рекламних виробів.

 

Можливості широкоформатного друку

До незаперечних переваг широкоформатной печати варто віднести наступні:

  • економія матеріальної частини витрат;
  • універсальність;
  • різноманітність матеріалів;
  • стійкість;
  • мінімальні терміни виготовлення;
  • персональний підхід;
  • висока якість;
  • можливість виробництва виробів будь-яких розмірів.

Всі вироби широкоформатного друку відрізняються підвищеним терміном експлуатації і практичністю. Висока якість можна отримати при мінімальних витратах і в найкоротші терміни. Сучасні технології дозволяють виготовляти фото на полотні для оформлення вітрин і виставкових павільйонів, театральних декорацій.

Часто для закінченого інтер'єрного рішення використовують Фото на полотні з подальшою їх натяжкою на підрамники. Також зображення можна оформити в багет або покрити лаком. Клієнт може замовити стилізацію фото на полотні під будь-мальовниче полотно.

Деякі компанії виконують широкоформатний друк або на звичайному папері, або на самоклеющейся фотопапері. Також є можливість замовити:

  • полотно;
  • банерну тканину;
  • транслюцентного плівку;
  • будівельну банерну сітка;
  • фотошпалери.

Додаткові послуги

Часто для інтер'єрного оформлення або отримання якісної і довговічною рекламної продукції клієнти замовляють ламінування широкоформатних матеріалів. Деякі такі вироби спеціально підсвічують неоновими джерелами. Є можливість використання різних чорнила - УФ-отверждаются або еко-сольвент. Вони швидко висихають і характеризуються багатою колірною гамою, незалежно від погодних умов відмінно і надовго зберігають соковиті фарби зображення.

Рекламні вироби, виконані із застосуванням такого виду друку, дозволяють створювати сучасний інтер'єрний стиль, підтримувати імідж будь-якої рекламної кампанії.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99